Glutenfria mjölblandningar är ett resultat av egen produktutveckling och produktion inom Virtasalmen Viljatuote. Med de här mjölblandningarna kan du baka både salta och söta rätter utan att kompromissa med smaken och naturligtvis glutenfritt. Inga konserveringsmedel, tillsatser eller vetestärkelse används i våra produkter.
Visa färre än 15 resultat
Mjölmixer är det enklaste sättet att komma igång med glutenfri bakning
Mjölblandningarna för spannmålsprodukter är resultatet av vår egen produktutveckling. Dessa blandningar är lämpliga för ett brett utbud av salta och söta bakverk och ersätter glutenhaltigt mjöl i de flesta bakverk.
Light Flour Mix är det rätta valet när du t.ex. vill baka tårtor, tårtbottnar, pizza eller ljust bröd. Klicka här för att se alla läckra saker som du kan baka glutenfritt med Pale Flour Mix. Du kan använda den till att göra goda bullar och munkar, men den är också perfekt för salta bakverk som rullar och bröd.
Dark Flour Blend är ett fiberrikt universalmjöl för näringsrika muffins, bärpajer, kakor och riskakor. Durra mjölblandning är en risfri, majsfri blandning som ger dina bakverk en veteliknande smak och konsistens.
Bland våra andra mjölblandningar för glutenfri bakning finns Pancake Flour Blend, Carrot Flour Blend, Broad Bean Flour Blend, Oat Flour Blend och Rough Flour Blend.