Glutenfria mjölblandningar är ett resultat av egen produktutveckling och produktion inom Virtasalmen Viljatuote. Med de här mjölblandningarna kan du baka både salta och söta rätter utan att kompromissa med smaken och naturligtvis glutenfritt. Inga konserveringsmedel, tillsatser eller vetestärkelse används i våra produkter.
Visar alla 14 resultatSorteratefter popularitet
Det enklaste sättet att komma igång med glutenfri bakning
Viljatuote mjölblandningarna är resultatet av vår egen produktutveckling. Dessa blandningar är lämpliga för ett brett utbud av salta och söta bakverk och ersätter glutenhaltigt mjöl i de flesta bakverk.
Ljus Glutenfri Mjölblandning är det rätta valet när du t.ex. vill baka tårtor, tårtbottnar, pizza eller ljust bröd. Klicka här för att se alla smakliga bakverk som du kan göra glutenfritt med Ljus Mjölblandning. Du kan använda den till att göra läckra bullar och munkar, men den är också perfekt för salta bakverk som pajer och bröd.
Mörk Mjölblandning är ett fiberrikt universalmjöl för näringsrika muffins, bärpajer, kakor och riskakor. Durramjölblandning är en risfri, majsfri blandning som ger dina bakverk en veteliknande smak och konsistens.
Bland våra andra mjölmixer för glutenfri bakning finns Mjölblanding för Bullar, Havremjölblandning, Grov Mjölblandning och Pizza & Street Food Mix.