Ljus glutenfri mjölblandning,
500 g
3,20 €
Utmärkt glutenfritt allroundmjöl. Det enklaste sättet att komma igång med glutenfri bakning är att prova denna mjölblandning som ersättning för vetemjöl i olika recept. Du kan använda den för att baka salta och söta bakverk som tårtbottnar och bröd.
Ingredienser:: Rismjöl, mörkt fullkornsrismjöl, bovetemjöl, GMO-fritt majsmjöl, GMO-fria majsgryn, potatismjöl och psyllium.
En större förpackningsstorlek på 3 kg finns ocksåSe recept som innehåller den här produkten →.
FI-004-006
Ljus Glutenfri Mjölblandning är ett utmärkt allroundmjöl. Det enklaste sättet att komma igång med glutenfri bakning är att prova den här mjölblandningen. Du kan ersätta vetemjölet i ett vanligt recept med ljus mjölblandning genom att mäta upp nästan samma mängd glutenfri mjölblandning (1dl = 3/4dl mjölblandning). Eftersom mjölblandningen innehåller psyllium är det lämpligt att tillsätta mjölblandningen gradvis för att undvika att degen blir för hård. Den ljusa mjölblandningen ger goda tårtbottnar, torrkakor, pajer, bröd, munkar, pizzabottnar eller till och med hamburgerbröd. På paketet hittar du instruktioner för ostgifflar och en doftande äppelpaj.
Titta på instruktionsvideon för enkel bakning av mockarutor från den här länken.
Vår ljusa, glutenfria mjölblandning innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel. Dessutom är alla råvaror GMO-fria.
Känns en 500 g-förpackning för liten? Prova vår större förpackningsstorlek Ljus glutenfri mjölblandning 3 kg.
Ingredienser: rismjöl, mörkt fullkornsrismjöl, bovetemjöl, potatismjöl, GMO-fritt majsmjöl, GMO-fria majsgryn och psyllium.
NÄRINGSINNEHÅLL | 100g |
---|---|
Energi | 1383 kJ / 331 kcal |
Fett, varav mättat | 1,4 g, 0,3 g |
Kolhydrater, varav sockerarter | 73,8 g, 0,3 g |
Kostfiber | 5 g |
Protein | 5,9 g |
Salt | < 0,1 g |
5 recensioner av Ljus Glutenfri Mjölblandning ,
500 g
Vikt | 0,5 kg |
---|---|
Dimensioner | 95 × 53 × 164 mm |
Pris per enhet | 6,40 € / kg |
Mervärdesskatt | Produkten inkluderar 14% moms |
EAN - kod | 6430041080060 |
Glutenfritt varumärke | FI-004-006 |
Bäst före - datum | 13 månader från förpackningsdatum |
Förvaring | Torrt, svalt och skyddat från ljus |
Uppgifter om försäljningsplatsen | Partistorlek 10 st = 1 mig |
Andra förpackningsstorlekar | Väska 3 kg |
Tillverkad i Finland | Egen produktutveckling och tillverkning inom Virtasalmen Viljatuote. |
1 dl mjölblandning | 80 g |
Marek -
Den bästa glutenfria mjölblandningen
Eero Erholtz -
mörk mjölblandning ger gott mörkt bröd, men du måste tillsätta salt, annars blir det smaklöst
Virtasalmen Viljatuote Oy -
Hej Eero!
Tack för din feedback!
ZinniAnna -
Det här är en riktigt bra glutenfri mjölmix, den bästa, fungerar alltid! Även personer som inte gillar gluten gillar den och vet inte ens att den är glutenfri om du inte säger det. Båda är bra produkter: Mörk och Ljus Glutenfri Mjölblandning.
Virtasalmen Viljatuote Oy -
Tack för den underbara feedbacken! 🙂
Jorma Tihtonen -
Vid något tillfälle måste ni ha ändrat ingredienserna i Ljus mjölblandning, eftersom det tidigare inte fanns något omnämnande av majsmjöl. Nu stiger brödet ibland lite för mycket i ugnen och faller ihop. Tydligen är majsmjölet också orsaken till att det inte är så bra för en känslig mage. Den äldre är bättre
Virtasalmen Viljatuote Oy -
Hej Jorma!
Ingredienserna i den lätta mjölblandningen har alltid varit desamma. Bullblandningen innehåller däremot inte majsgryn. 🙂
Irene -
Från vilka länder kommer de olika mjölsorterna som används i denna och era andra produkter?
Virtasalmen Viljatuote Oy -
Hej Irene!
Allt vårt mjöl kommer från EU-länder. Det enda undantaget är psyllium, som kommer från Indien.