Börja som återförsäljare av spannmålsprodukter

Marknadsledande inom glutenfria mjölsorter och blandningar

Virtasalmi Cereal Products har mer än tjugo års erfarenhet av att tillverka glutenfria malda produkter för hushåll, bagerier och professionella kök. Vår verksamhet och produktion granskas av certifieringsorganet Bureau Veritas. Vi är en pålitlig och flexibel partner som du kan lita på när det gäller kvalitet och leveranshastighet.

Varför skulle du välja Virtasalmi Cereal Products i ditt urval?

Virtasalmi Cereal Products glutenfria malda produkter är tillverkade av högkvalitativa råvaror som är naturligt glutenfria. Vi mal, blandar och förpackar våra produkter själva i Virtasalmi, med fokus på hushållsarbete och snabba leveranser. Vi hanterar endast glutenfria produkter i all vår produktion och utför regelbundna glutenanalyser för att garantera säker mat. Våra produkter innehåller inga konserveringsmedel eller tillsatser och vi använder inte vetestärkelse. När du bakar med de bästa ingredienserna i rätt proportioner får du det bästa och godaste resultatet.

I vårt sortiment finns åtta olika mjölblandningar för enkel bakning. Våra mjölblandningar har blivit populära i bakkretsar och vi får hela tiden fin feedback på dem. Vi har även produkter gjorda på bovete, ris, majs, hirs, bondbönor, lin och havre. Vår havre är glutenfri och vi behandlar havreprodukter separat från de övriga.

Vem är Cereal Product-sortimentet avsett för?

Våra produkter lämpar sig väl för försäljning i livsmedelsbutiker, butiker, grossister och caféer. Våra produkter har ett långt "Bäst före"-datum och är lämpliga för ett brett spektrum av dieter, inklusive vegansk, laktosfri och mjölkfri.

Är du intresserad av att veta mer eller vill du veta mer om våra priser?
Ring eller maila oss så pratar vi mer.