Fint och grovt rismjöl, gröt- och pajris

Ris är naturligt glutenfritt och en mångsidig ingrediens för all glutenfri bakning och matlagning. Välj fint rismjöl till bakning, grovt till exempel för att göra god vispgrädde. Mörkt fullkornsrismjöl är ett näringsrikt alternativ för bröd och kakor. Risprodukterna finns även i 3 kg påsar!

Se nedan 7 resultat

  • Glutenfritt grovt rismjöl 500 g förpackning
    2,50 
  • Glutenfritt fint rismjöl 500 g förpackning
    2,15 
  • 10,45 
  • 11,40 
  • Glutenfritt mörkt fullkornsrismjöl 500 g förpackning
    2,95 
  • 11,10 
  • 9,30 

Ris är populärt över hela världen

Rismjöl är ett naturligt glutenfritt alternativ till vetemjöl och är ett av de mest populära mjölsorterna för glutenfri bakning och matlagning. Det lämpar sig för många olika recept och ger dem en mild smak och mjuk konsistens. Ris är en av de mest odlade grödorna och en viktig del av kosten i många länder.

Använd rismjöl för att göra bakverk som bröd, kakor, muffins och kex. Det är också lämpligt för salta rätter som pajer, såser och stekar. Kornprodukten Fine Rice Flour har samma malningsgrad som de produkter som marknadsförs under varumärket Cream of Rice.Rismjöl är rikt på kolhydrater, fibrer, B-vitaminer, kalium, kalcium, jod, järn, zink och fosfor. Rismjöl kan användas på samma sätt som vetemjöl: du kan ersätta en del vetemjöl med rismjöl eller använda allt i glutenfria recept.

Se här för recept där du kan använda våra risprodukter.

Rismjöl finns i fint och grovt. Finkornigt rismjöl lämpar sig bäst för bakning, medan grovkornigt rismjöl lämpar sig bättre för applikationer som vispgrädde och bakning.

Mörkt fullkornsris är ett något mer näringstätt alternativ som passar till bröd, kakor och vispgrädde.

© 2024 Virtasalmen Viljatuote Oy | Glutenfritt mjöl & mjölmixer