Hienot ja karkeat riisijauhot, puuro- ja piirakkariisi

Riisi on luonnostaan gluteeniton, monipuolinen raaka-aine kaikkeen gluteenittomaan leivontaan ja ruoanlaittoon. Valitse hieno riisijauho kun leivot, karkea kun haluat valmistaa esimerkiksi maukkaan vispipuuron. Tumma täysjyväriisijauho on ravinteikas vaihtoehto leipiin ja kakkuihin. Riisituotteita saat myös kolmen kilon pusseissa!

Näytetään kaikki 7 tulosta

 • Gluteeniton Karkea Riisijauho 500 g pakkaus
  2,50 
 • Gluteeniton Hieno riisijauho 500g pakkaus
  2,15 
 • hieno riisijauho 3kg
  10,45 
 • tumma riisijauho 3kg
  11,40 
 • Gluteeniton Tumma Täysjyväriisijauho 500 g pakkaus
  2,95 
 • Gluteeniton karkea riisijauho 3 kg pakkaus
  11,10 
 • Gluteeniton puuro- ja piirakkariisi 3 kg pussi
  9,30 

Riisi on suosittua ympäri maailman

Riisijauho on luontaisesti gluteeniton vaihtoehto vehnäjauholle, ja se onkin yksi suosituimmista jauhoista gluteenittomassa leivonnassa ja ruoanlaitossa. Se sopii monenlaisiin resepteihin ja antaa niille miedon maun ja pehmeän rakenteen. Riisi on yksi viljellyimmistä kasveista ja olennainen osa ruokavaliota monissa maissa.

Käytä riiisijauhoa leivonnaisten, kuten leipien, kakkujen, muffinssien ja keksien valmistukseen. Se sopii myös suolaisiin ruokiin, kuten piirakohin, kastikkeisiin ja paistoksiin.Riisijauho sisältää runsaasti hiilihydraatteja, kuitua, B-vitamiineja, kaliumia, kalsiumia, jodia, rautaa, sinkkiä ja fosforia. Riisijauhoa voi käyttää samalla tavalla kuin vehnäjauhoa: voit korvata osan vehnäjauhoista riisijauholla tai käyttää sitä kokonaan gluteenittomissa resepteissä.

Katso tästä reseptit joissa voit hyödyntää riisituotteitamme.

Riisijauhoa on saatavilla hienona ja karkeana. Hienojakoinen riisijauho sopii parhaiten leivontaan, kun taas karkearakeinen riisijauho sopii paremmin esimerkiksi vispipuuroon ja leivittämiseen

Tumma täysjyväriisi on hieman ravinteekkaampi vaihtoehto, joka sopii mm. leipien, kakkujen sekä vispipuuron valmistamiseen.

© 2024 Virtasalmen Viljatuote Oy | Gluteenittomat jauhot & jauhoseokset