Gluteenittomat tattarituotteet monipuoliseen leivontaan ja ruoanlaittoon

Tattari on luonnostaan gluteeniton ja tarjoaa monipuolisen sekä täyteläisen makuelämyksen erinomaisella ravintoarvollaan. Tätä ainutlaatuista kasvia on viljelty Pohjoismaissa jo pitkään, ja sen juuret ulottuvat aina kivikaudelle asti. Tattari onkin perinteisesti ollut gluteenittoman leivonnan kulmakivi. Runsaasti proteiinia, B1- ja B2-vitamiineja, kalsiumia ja magnesiumia sisältävä tattari on täydellinen valinta terveellistä ja herkullista ruokaa etsiville.

Viljatuote valmistaa erilaisia gluteenittomia tattarituotteita, jotka sopivat täydellisesti monipuoliseen ruoanlaittoon ja leivontaan. Tuotevalikoimastamme löydät makeaan ja suolaiseen leivontaan sopivat tattarijauhot, esimerkiksi ravitsevan aamupuuron hauduttamiseen sopivat tattarisuurimot, leivonnassa kuitua ja ravintoarvoa lisäävän tattarirouheen sekä moneen tarkoitukseen käytettävät tattarileseet.

Näytetään kaikki 9 tulosta

 • Alkuperäinen hinta oli: 3,05 €.Nykyinen hinta on: 0,99 €.
 • suomalainen tattarijauho 3kg
  16,25 
 • Mustikkamysli 400g
  5,10 
 • Gluteeniton tattarilese 250g pakkaus
  2,90 
 • Ilmoitus tuotteen takaisin vedosta: Gluteeniton hieno tattarijauho 500g pakkaus
  3,05 
 • Gluteeniton suomalainen tattarijauho 500g pakkaus
  3,20 
 • Gluteeniton tattarisuurimo 3kg pussi
  14,55 
 • hieno tattarijauho 3kg
  14,40 
 • karkeampi tattarijauho 3kg
  15,65 

Tattarin monipuolisuus – suolaisia ja makeita herkkuja

Tattari on uskomattoman monipuolinen raaka-aine, joka sopii erinomaisesti sekä suolaisten että makeiden leivonnaisten gluteenittomaan valmistukseen. Tattarijauhosta voi leipoa herkullisia leipiä, kakkuja, blinejä ja brownie-keksejä. Tattarisuurimoista pitkään haudutettu aamupuuro on täydellinen tapa aloittaa päivä, ja tattarisuurimoita voi käyttää myös riisin sijasta tuomaan rakennetta ja makua lihapiirakoihin tai vaikkapa risottoon. Tattarileseet sopivat käytetttäväksi korppujauhoina tai tuomaan rapeutta salaatteihin, keittoihin ja jogurttiin.

Tutustu resepteihimme ja löydä inspiraatiota!

Tutustu Viljatuotteen laajaan tattarireseptien kokoelmaan tästä ja löydä uusia ideoita gluteenittomiin suolaisiin ja makeisiin herkkuihin. Resepteissämme käytämme monipuolisesti tattarituotteitamme ja osoitamme, kuinka helposti voit valmistaa tattarista monenlaisia maukkaita gluteenittomia ruokia.

Valitse Viljatuotteen tattarituotteet – ne ovat laadukkaita, gluteenittomia ja terveellisiä

Virtasalmen Viljatuotteen verkkokaupasta löydät laadukkaat, gluteenittomat tattarijauhot, -suurimot, -rouheet ja -leseet. Kaikki tuotteemme ovat täysin lisäaineettomia ja säilöntäaineettomia, joten voit nauttia puhtaista ja terveellisistä vaihtoehdoista ruoanlaitossasi. Tilaa tattarituotteet kätevästi verkkokaupastamme ja kokeile uusia makuja monipuolisessa gluteenittomassa ruoanlaitossa!

© 2024 Virtasalmen Viljatuote Oy | Gluteenittomat jauhot & jauhoseokset