Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille!

Kotiinkuljetus: Ilmainen yli 119€ tilauksiin! Alle 119€ tilauksiin 9,90€
Postnordin Noutopiste/pakettiautomaatti: 5,90€ Yli 99€ tilauksille ilmainen toimitus!
DB Schenker noutopiste: 5,90€ Yli 99€ tilauksille ilmainen toimitus!
Postin nouto tai pakettiautomaatti: 6,90€ Yli 99€ tilauksille ilmainen toimitus!

Seuraa lähetystä Postnordin sivulta >>
MyPack Collect – Tilaus toimitetaan lähimpään Postnordin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Saat ilmoituksen saapumisesta sekä lokerokoodin tekstiviestillä. Noutopisteitä on mm. R-kioskeilla, Tokmanneilla sekä Matkahuollon pisteissä.
MyPack Home - kotiinkuljetus – Paketti toimitetaan valitsemaasi toimitusosoitteeseen perille. Saat viestin ennen toimitusta toimituspäivästä ja aikataulusta.

Toimitusaika 2 – 6 arkipäivää. Lähetystunnuksen saat sähköpostilla. Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jos tilaus painaa yli 30kg lähetyslaatikoineen, pakataan tuotteet useampaan laatikkoon.

Seuraa lähetystä Posti sivulta >>
Lähimpään toimipisteeseen – Tilaus toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen.
Pakettiautomaatti – Puhelinnumero on pakollinen tieto, kun käytät Postin Pakettiautomaattia. Saat ilmoituksen saapumisesta sekä lokerokoodin tekstiviestillä. Nouto ei onnistu lähetystunnuksella.
Kotiinkuljetuksella – Paketti toimitetaan valitsemaasi toimitusosoitteeseen perille. Posti ottaa yhteyttä ja sopii toimitusajankohdan.

Toimitusaika 3 – 5 arkipäivää. Lähetystunnuksen saat sähköpostilla. Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jos tilaus painaa yli 35kg lähetyslaatikoineen, pakataan tuotteet useampaan laatikkoon.

 

Seuraa lähetystä DB Schenkerin sivulta >>
Noutopistepaketti – Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi DB Schenkerin Noutopisteeseen, joita on yli 500 ympäri Suomen. Yleisimmin Noutopiste löytyy R-Kioskin tai K-Marketin yhteydestä.

Toimitusaika 3 – 5 arkipäivää. Lähetystunnuksen saat sähköpostilla. Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Paketin tuotteiden paino saa olla yhteensä max. 20kg.

Etkö pääse itse noutamaan lähetystäsi? Tulosta ja täytä valtakirja mukaan.