Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille!

Kotiinkuljetus: Ilmainen yli 129€ tilauksiin! Alle 129€ tilauksiin 9,90€
Postnordin Noutopiste/pakettiautomaatti: 6,50€ Yli 99€ tilauksille ilmainen toimitus!
Postin nouto tai pakettiautomaatti: 7,50€ Yli 99€ tilauksille ilmainen toimitus!

Seuraa lähetystä Postnordin sivulta >>
MyPack Collect – Tilaus toimitetaan lähimpään Postnordin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Saat ilmoituksen saapumisesta sekä lokerokoodin tekstiviestillä. Noutopisteitä on mm. R-kioskeilla, Tokmanneilla sekä Matkahuollon pisteissä.
MyPack Home - kotiinkuljetus – Paketti toimitetaan valitsemaasi toimitusosoitteeseen perille. Saat viestin ennen toimitusta toimituspäivästä ja aikataulusta.

Toimitusaika 2 – 6 arkipäivää. Lähetystunnuksen saat sähköpostilla. Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jos tilaus painaa yli 30kg lähetyslaatikoineen, pakataan tuotteet useampaan laatikkoon.

Etkö pääse itse noutamaan lähetystäsi? Tulosta ja täytä valtakirja mukaan.

Valtakirja Postnord
Seuraa lähetystä Posti sivulta >>
Lähimpään toimipisteeseen – Tilaus toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen.
Pakettiautomaatti – Puhelinnumero on pakollinen tieto, kun käytät Postin Pakettiautomaattia. Saat ilmoituksen saapumisesta sekä lokerokoodin tekstiviestillä. Nouto ei onnistu lähetystunnuksella.
Kotiinkuljetuksella – Paketti toimitetaan valitsemaasi toimitusosoitteeseen perille. Posti ottaa yhteyttä ja sopii toimitusajankohdan.

Toimitusaika 3 – 5 arkipäivää. Lähetystunnuksen saat sähköpostilla. Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jos tilaus painaa yli 35kg lähetyslaatikoineen, pakataan tuotteet useampaan laatikkoon.

Etkö pääse itse noutamaan lähetystäsi? Tulosta ja täytä valtakirja mukaan.

Valtakirja Posti