Toimitustavat ja hinnat

Verkkokauppamme toimitustavat ja hinnat löytyvät täältä! Tilaukset lähtevät myllyltämme aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksille!
Tuotteiden hintaan lisätään toimituskulut. Toimituskulu sisältää arvonlisäveron. Jos tuotteiden yhteissumma on yli 99 €, saat ilmaisen toimituksen lähimpään pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen valitsemalla toimitustavaksi Matkahuollon Lähellä – paketin.

TOIMITUSTAPATOIMITUSKULU
Nouto myymälästä (Suholanrannantie 231, 77330 Virtasalmi)0 €
Matkahuolto – Lähellä paketti5,90 € (Ilmainen yli 99 € tilauksille!)
Postnord – Nouto palvelupisteestä tai pakettiautomaatista6,90 €
Posti – Nouto palvelupisteestä tai pakettiautomaatista7,90 €
Matkahuolto – Kotijakelu12,90 €
Postnord – Kotiinkuljetus (Tuotteita alle 32 kg:lla)12,90 €
Posti – Kotiinkuljetus13,90 €
Seuraa lähetystä Matkahuollon sivulta >>

Lähellä – paketti – Tilaus toimitetaan lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Saat ilmoituksen saapumisesta sekä lokerokoodin tekstiviestillä tai sähköpostilla. Noutopisteitä on mm. K-kaupoissa, S-kaupoiss, R-kioskeilla, Tokmanneilla, Lidleissä sekä Matkahuollon omissa pisteissä. Maksimipaino 30 kg (tuotepaino max. 28 kg). Huomioithan, että pakettiautomaatteihin ei voida toimittaa monipakettilähetyksiä.

Kotijakelu – kotiinkuljetus – Paketti toimitetaan valitsemaasi toimitusosoitteeseen perille. Saat viestin ennen toimitusta toimituspäivän ja aikatauluikkunan sopimista varten. Maksimipaino 35 kg (tuotepaino max. 33 kg).

Toimitusaika 1 – 3 arkipäivää. Lähetystunnuksen saat sähköpostilla. Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jos tilauksen paino on yli sallitun maksimipainorajan lähetyslaatikoineen, pakataan tuotteet useampaan laatikkoon.

Etkö pääse itse noutamaan lähetystäsi? Et tarvitse valtakirjaa vaan lähetystunnus ja henkilöllisyystodistus riittävät.

Seuraa lähetystä Postnordin sivulta >>

MyPack Collect – Tilaus toimitetaan lähimpään Postnordin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Saat ilmoituksen saapumisesta sekä lokerokoodin tekstiviestillä. Noutopisteitä on mm. R-kioskeilla, Tokmanneilla sekä Matkahuollon pisteissä. Maksimipaino 30 kg (tuotepaino max. 28 kg).
MyPack Home – kotiinkuljetus – Paketti toimitetaan valitsemaasi toimitusosoitteeseen perille. Saat viestin ennen toimitusta toimituspäivästä ja aikataulusta. Maksimipaino 35 kg (tuotepaino max. 33 kg).

Toimitusaika 2 – 6 arkipäivää. Lähetystunnuksen saat sähköpostilla. Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jos tilauksen paino on yli sallitun maksimipainorajan lähetyslaatikoineen, pakataan tuotteet useampaan laatikkoon.

Etkö pääse itse noutamaan lähetystäsi? Tulosta ja täytä valtakirja mukaan.

Valtakirja Postnord

Seuraa lähetystä Posti sivulta >>

Lähimpään toimipisteeseen – Tilaus toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen.
Pakettiautomaatti – Puhelinnumero on pakollinen tieto, kun käytät Postin Pakettiautomaattia. Saat ilmoituksen saapumisesta sekä lokerokoodin tekstiviestillä. Nouto ei onnistu lähetystunnuksella.
Kotiinkuljetuksella – Paketti toimitetaan valitsemaasi toimitusosoitteeseen perille. Posti ottaa yhteyttä ja sopii toimitusajankohdan.

Toimitusaika 1 – 5 arkipäivää. Lähetystunnuksen saat sähköpostilla. Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jos tilaus painaa yli 35kg lähetyslaatikoineen, pakataan tuotteet useampaan laatikkoon.

Huom! 15.1.2022 alkaen Postin pakettien maksimipaino laskee 25kg/lähetyslaatikko.

Etkö pääse itse noutamaan lähetystäsi? Tulosta ja täytä valtakirja mukaan.

Valtakirja Posti