Tef tuotteet

Tef on luonnostaan gluteeniton kasvi, jonka juuret juontavat Afrikkaan. Nykyään teffiä viljellään kuitenkin jo ympäri maailmaa, sillä kasvilla on loistavat ravintoarvot, se soveltuu monille ja siinä paljon makua. Kokeile tef-jauhoa esimerkiksi leipätaikinaan ja yllätyt varmasti positiivisesti!

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • gluteeniton tumma tef- taysjyvajauho 3kg

  Gluteeniton Tumma Teff-täysjyväjauho, 3 kg


  Tumma Teff-täysjyväjauho on luonnostaan gluteeniton. Jauho jauhetaan hirssinsukuisen teff-heinän siemenestä ja se on aina täysjyvää. Teffissä on runsaasti proteiinia ja kuitua. Näiden lisäksi siinä on kalsiumia, magnesiumia ja rautaa. Jauholla on erinomainen aminohappokoostumus. Maultaan teff on pähkinäinen. Teff on alunperin Afrikasta, mutta nykyään sitä viljellään muun muassa Espanjassa.

  23,90 
 • Gluteeniton Tumma teff-täysjyväjauho 400g pakkaus

  Gluteeniton Tumma Teff-täysjyväjauho, 400 g


  Tämä luonnostaan gluteeniton jauho jauhetaan hirssinsukuisen teff-heinän siemenestä ja se on aina täysjyvää.

  Teffissä on runsaasti proteiinia ja kuitua. Näiden lisäksi siinä on kalsiumia, magnesiumia ja rautaa. Jauholla on erinomainen aminohappokoostumus.

  Maultaan teff on pähkinäinen.

  Kokeile paketissa olevaa mokkapalojen ohjetta.

  Teff on alunperin Afrikasta, mutta nykyään sitä viljellään muun muassa Espanjassa.


  Saatavilla myös isompi pakkauskoko 3kg

  3,95 
 • Teff puurohiutale 350g

  Gluteeniton Teff puurohiutale, 350 g


  UUTUUSTUOTE! SAATAVILLA VERKKOKAUPASTA 12.3.2022 ALKAEN!

  Gluteeniton Teff puurohiutale valmistetaan luontaisesti gluteenittomasta hirssinsukuisesta teff viljasta, jonka pienet siemenet sisältävät lysiiniä, lihasten rakennusainetta. Lisäksi teff on hyvin kuitupitoista ja sisältää myös kasvisproteiinia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä ja B6 vitamiinia.

   

  Gluteeniton Teff puurohiutale sopii niin keitettäväksi kuin uunissa haudutettavaksi tai pikapuuron tapaan kuumaan veteen turvotettavaksi. Parhaan koostumuksen saat hauduttamalla puuroa miedolla lämmöllä. Mitä pidempi haudutus, sen pehmeämpi puuro. Lisää valmiiseen puuroon voi nokare ja nauti ruispuuron tapaan. Vaihtoehtoisesti voit nauttia puuron marjojen tai hedelmien kera. Voit lisätä puurohiutaleet myös sellaisenaan jogurtin tai rahkan joukkoon.


  Ainesosat: Teff 100 %

  Glutenfria teff grötflingor
  Ingredienser: Teff 100 %

  4,90 
 • Teff-maissimuro 380g

  Gluteeniton Teff-maissimuro, 380 g


  Gluteeniton Teff-maissimuro on herkullisen rouskuva uutuus Aamun Parhaat -tuotesarjaamme.

   

  Murot valmistetaan luontaisesti gluteenittomasta hirssin sukuisesta teff viljasta sekä maissista. Teffin pienet siemenet sisältävät runsaasti lysiiniä, lihasten rakennusainetta. Lisäksi teff on hyvin kuitupitoista ja sisältää myös kasvisproteiinia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä ja B6 vitamiinia.

   

  Gluteeniton Teff-maissimuro sopii syötäväksi sellaisenaan tai jogurtin tai maidon kanssa. Murot sopivat myös marjojen ja hedelmien seuraksi.

   

  Ainesosat: Teff 46 %, maissisuurimo 46 %, luomu ruskea sokeri, suola, luomu auringonkukkalesitiini.

   

  Glutenfria teff majsflingor
  Ingredienser: Teff 46 %, majsgryn 46 %, ekologiskt brunt socker, salt, ekologiskt solroslecitin.

  7,50