Virtasalmen Viljatuote Oy

Virtasalmen Viljatuote on erikoistunut luonnostaan gluteenittomien jauhojen ja jauhoseosten valmistamiseen.

Vankalla yli 20 vuoden kokemuksella, kotimaisella työllä ja laadukkailla raaka-aineilla valmistamme puhtaita ja maistuvia tuotteita asiakkaillemme. Käsittelemme tuotannossamme vain gluteenittomia tuotteita ja valvomme elintarviketurvallisuutta säännöllisillä laboratoriotesteillä. Yrityksemme on voittanut vuoden 2016 Vuoden gluteeniton yritys – palkinnon sekä Tattarileseemme on voittanut Gluteeniton tuote – palkinnon.

Jauhamme omassa myllyssämme tattaria ja riisiä, joiden lisäksi käytämme tuotteissamme maissia, hirssiä, härkäpapua, gluteenitonta kauraa, pellavaa, teffiä sekä psylliumia. Kaikki tuottemme ovat säilöntä- ja lisäaineettomia sekä gmo-vapaita. Emme käytä vehnätärkkelystä emmekä eläinperäisiä ainesosia. Useille tuotteillemme olemme hakeneet Gluteeniton – tuotemerkin helpottaaksemme valintaa kaupassa.

Olemme kehittäneet vaivattomaan leivontaan jauhoseosperheen, joka sisältää kymmenen erilaista ja maukasta jauhoseosta:
* Vaalea Gluteeniton Jauhoseos
* Tumma Gluteeniton Jauhoseos
* Gluteeniton Pullajauhoseos
* Gluteeniton Kaurajauhoseos
* Rouheinen Gluteeniton Jauhoseos
* Gluteeniton Lettujauhoseos
* Gluteeniton Nokkoslettujauhoseos
* Gluteeniton Härkäpapujauhoseos
* Gluteeniton Nokkos-siemennäkkärijauhoseos
* Gluteeniton Porkkanajauhoseos

Löydät kotisivuiltamme ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja uutuustuotteistamme, verkkokaupan ja paljon herkullisia gluteenittomia reseptejä.

Gluteeniton tuote

Gluteenittomien tuotteiden merkintä yhtenäisellä tuotemerkillä helpottaa gluteenitonta arkea. Tuotteen sopivuus gluteenittomaan ruokavalioon voidaan tarkistaa nopeasti pakkauksessa olevasta gluteenittoman tuotteen merkistä. Virtasalmen Viljatuote on hakenut usealle tuotteelleen Gluteeniton tuotemerkin helpottaakseen asiakkaiden ja ammattilaisten valintoja.
Näissä tuotteissamme on Gluteeniton tuotemerkki
Gluteeniton yritys merkki

Vuoden 2016 Gluteeniton Yritys

" Virtasalmen Viljatuote on valittu yksimielisesti Vuoden 2016 gluteenittomaksi yritykseksi. Keliakialiiton järjestämään kilpailuun tuli kahdeksan ehdotusta, joista suurin osa oli leipomoita eri puolilta Suomea. Virtasalmen Viljatuote on perheyritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuotta. Yrityksen perusajatuksena on tarjota turvallisia, kotimaiseen työhön pohjautuvia gluteenittomia tuotteita.Virtasalmen Viljatuotteen tuotevalikoimaan kuuluu myllytuotteita, jotka eivät sisällä säilöntä- eivätkä lisäaineita tai vehnätärkkelystä. Laaja tuotevalikoima on valintaraadin mukaan osoitus yrityksen innovatiivisuudesta ja jatkuvasta tuotekehityksestä. "

Hyvää Suomesta - Ruokaa omasta maasta

Hyvää Suomesta -merkki on suomalaisten elintarvikkeiden alkuperämerkki. Hyvää Suomesta -merkillä varustettu elintarvike on valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Monen raaka-aineen tuotteessa suomalaisuusasteen on oltava 75 % - 100 %. Merkki on tuotekohtainen. Merkin käyttö edellyttää Ruokatieto Yhdistys ry:n jäsenyyttä ja säännöllisiä auditointeja. Vuonna 1993 perustettua merkkiä käyttää nykyisin lähes 300 yritystä yhteensä noin 10 000 tuotteessa.Virtasalmen Viljatuotteen tuotteista merkin löydät Gluteenittomasta Tummasta Jauhoseoksesta, Suomalaista tattarijauhosta, Mustikkamyslistä, Vanilliini-hunajamuroista, Pellavansiemenistä ja - rouheesta sekä kauratuotteistamme paitsi Gluteenittomasta Kaurajauhoseoksesta.
Lue lisää Hyvää Suomesta - kampanjasta

Viljatuote on kuulunut Suomen Vahvimpiin jo vuodesta 2007

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.