Virtasalmen Viljatuote Oy


Virtasalmen Viljatuote on erikoistunut luonnostaan gluteenittomien jauhojen ja jauhoseosten valmistamiseen. Kaikki tuotantotilamme ovat vain gluteenittomien tuotteiden käytössä ja huolehdimme elintarviketurvallisuudesta omavalvonnalla ja säännöllisillä laboratoriotesteillä.

Omassa myllyssämme jauhamme tattaria ja riisiä, joiden lisäksi valikoimastamme löytyy runsaasti tuotteita maissista (GMO-vapaa), hirssistä, pellavasta, tummasta tefi stä ja leivonnan apuaineena käytettävästä psylliumista. Näiden ohella valikoimassamme on useita gluteenittomia kauratuotteita.

Olemme kehittäneet vaivattomaan leivontaan maukkaan jauhoseosperheen, johon kuuluu kahdeksan erilaista jauhoseosta.

Kaikki tuotteemme ovat säilöntä- ja lisäaineettomia, emme käytä vehnätärkkelystä ja maissituotteemme ovat GMO-vapaita.

Suurimmalla osalle tuotteistamme olemme hakeneet Keliakialiiton Gluteeniton tuotemerkin.

Gluteeniton - Säilöntäaineeton - Lisäaineeton - Ei vehnätärkkelystä -
Vegaaninen - Sokeriton - GMO-vapaa - Pähkinätön - Soijaton -
Kananmunaton - Maidoton - Laktoositon - Halal - Kosher


Gluteeniton tuote

Gluteenittomien tuotteiden merkintä yhtenäisellä tuotemerkillä helpottaa gluteenitonta arkea. Tuotteen sopivuus gluteenittomaan ruokavalioon voidaan tarkistaa nopeasti pakkauksessa olevasta gluteenittoman tuotteen merkistä. Virtasalmen Viljatuote on hakenut usealle tuotteelleen Gluteeniton tuotemerkin helpottaakseen asiakkaiden ja ammattilaisten valintoja.
Näissä tuotteissamme on Gluteeniton tuotemerkki
Gluteeniton yritys merkki

Vuoden 2016 Gluteeniton Yritys

" Virtasalmen Viljatuote on valittu yksimielisesti Vuoden 2016 gluteenittomaksi yritykseksi. Keliakialiiton järjestämään kilpailuun tuli kahdeksan ehdotusta, joista suurin osa oli leipomoita eri puolilta Suomea. Virtasalmen Viljatuote on perheyritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuotta. Yrityksen perusajatuksena on tarjota turvallisia, kotimaiseen työhön pohjautuvia gluteenittomia tuotteita.Virtasalmen Viljatuotteen tuotevalikoimaan kuuluu myllytuotteita, jotka eivät sisällä säilöntä- eivätkä lisäaineita tai vehnätärkkelystä. Laaja tuotevalikoima on valintaraadin mukaan osoitus yrityksen innovatiivisuudesta ja jatkuvasta tuotekehityksestä. "
Lue Keliakiiton julkaisu valinnasta

Hyvää Suomesta - Ruokaa omasta maasta

Hyvää Suomesta -merkki on suomalaisten elintarvikkeiden alkuperämerkki. Hyvää Suomesta -merkillä varustettu elintarvike on valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Monen raaka-aineen tuotteessa suomalaisuusasteen on oltava 75 % - 100 %. Merkki on tuotekohtainen. Merkin käyttö edellyttää Ruokatieto Yhdistys ry:n jäsenyyttä ja säännöllisiä auditointeja. Vuonna 1993 perustettua merkkiä käyttää nykyisin lähes 300 yritystä yhteensä noin 10 000 tuotteessa.Virtasalmen Viljatuotteen tuotteista merkin löydät Gluteenittomasta Tummasta Jauhoseoksesta, Suomalaista tattarijauhosta, Mustikkamyslistä, Vanilliini-hunajamuroista, Pellavansiemenistä ja - rouheesta sekä kauratuotteistamme paitsi Gluteenittomasta Kaurajauhoseoksesta.
Lue lisää Hyvää Suomesta - kampanjasta

Viljatuote on kuulunut Suomen Vahvimpiin jo vuodesta 2007

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.