Rakkaudesta lajiin

Viljatuotteen yli kahdenkymmenen vuoden kokemus takaa laadun ja omistautumisen.

Teemme työtä sydämellä sekä intohimolla varmistaaksemme, että jokainen tuotteemme on laadukas ja herkullinen. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, jotka liittyvät raaka-aineisiin, tuotteisiin sekä kaikkeen niiden ympärillä.

Tervetuloa nauttimaan laadukkaista tuotteistamme ja asiantuntevasta palvelustamme!

Gluteenitonta laadusta tinkimättä

Meiltä löydät niin valmiit jauhoseokset kuin muutkin myllytuotteet. Kaikki tuotteemme ovat säilöntä- ja lisäaineettomia emmekä käytä laisinkaan vehnätärkkelystä.

Meidän tuotteemme ovat myös vegaanisia, maidottomia eivätkä ne sisällä lisättyä sokeria. Usealle tuotteellemme olemme hakeneet Gluteeniton -tuotemerkin helpottaaksemme valintaa kaupassa.

Kehitämme jatkuvasti lisää tuotteita, jotta valikoimastamme löytyisi entistä laajemmin vaihtoehtoja eri erityisruokavalioihin.

Meidän tarina

Meidän tarinamme alkoi Petrin sukutilalla yli 20 vuotta sitten. Virtasalmella sijaitseva Suholan tila on uranuurtaja gluteenittoman viljelyn parissa, sillä tilalla on viljelty tattaria jo 90-luvun alusta. Gluteeniton Suomalainen Tattarijauho onkin meidän ensimmäinen tuotteemme ja alussa myllyllämme jauhettiin vain tattaria.

Virtasalmen Viljatuote on saanut nimensä tilan sijainnin mukaan ja toimimme vielä tänäkin päivänä samassa osoitteessa – vain hieman isommassa myllyssä!

Tattarin innoittamana syntyi ensimmäinen Oman Myllyn -jauhoseos, Tumma Gluteeniton Jauhoseos, jonka pääraaka-aineena toimii mikäs muukaan kuin tattari. Tähän jauhoseokseen halusimme yhdistää mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita, jonka ansiosta se onkin saanut Hyvää Suomesta -merkin.

Meidän aloittaessa matkaamme, gluteeniton leivonta oli huonossa maineessa. Leivonnaiset epäonnistuivat, ne maistuivat pahvilta ja leivontaan käytettiin lähinnä tärkkelyksiä. Me halusimmekin luoda jotain, mitä me itse haluaisimme käyttää. Tällä ajatuksella Oman Myllyn -valikoimamme jatkoi kasvamista, ja sisältää tänä
päivänä kattavan valikoiman valmiita jauhoseoksia helppoon ja herkulliseen gluteenittomaan leivontaan!

Me luomme tuotteita edelleen samalla ajatuksella kuin alussa. Laadukkaita, turvallisia ja asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisia. Näitä tuotteita mekin käytämme niin juhlia järjestäessä kuin aamupuuroa keittäessä!

Hyvää Suomesta – Ruokaa omasta maasta

Hyvää Suomesta -merkki on suomalaisten elintarvikkeiden alkuperämerkki. Hyvää Suomesta -merkillä varustettu elintarvike on valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Monen raaka-aineen tuotteessa suomalaisuusasteen on oltava 75 % – 100 %. Merkki on tuotekohtainen.

Merkin käyttö edellyttää Ruokatieto Yhdistys ry:n jäsenyyttä ja säännöllisiä auditointeja. Vuonna 1993 perustettua merkkiä käyttää nykyisin lähes 300 yritystä yhteensä noin 10 000 tuotteessa.

Virtasalmen Viljatuotteen tuotteista merkin löydät Gluteenittomasta Tummasta Jauhoseoksesta, Suomalaisesta tattarijauhosta, Mustikkamyslistä sekä kaikista kauratuotteistamme Gluteenitonta Kaurajauhoseosta lukuun ottamatta.

Vuoden 2016 Gluteeniton Yritys

” Virtasalmen Viljatuote on valittu yksimielisesti Vuoden 2016 gluteenittomaksi yritykseksi. Keliakialiiton järjestämään kilpailuun tuli kahdeksan ehdotusta, joista suurin osa oli leipomoita eri puolilta Suomea. Virtasalmen Viljatuote on perheyritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuotta. Yrityksen perusajatuksena on tarjota turvallisia, kotimaiseen työhön pohjautuvia gluteenittomia tuotteita. Virtasalmen Viljatuotteen tuotevalikoimaan kuuluu myllytuotteita, jotka eivät sisällä säilöntä- eivätkä lisäaineita tai vehnätärkkelystä. Laaja tuotevalikoima on valintaraadin mukaan osoitus yrityksen innovatiivisuudesta ja jatkuvasta tuotekehityksestä. “

Viljatuote on kuulunut Suomen Vahvimpiin jo vuodesta 2007

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.