REKISTERISELOSTE & TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Laadittu 1.3.2017. Viimeksi muokattu 15.2.2021

REKISTERINPITÄJÄ

Virtasalmen Viljatuote Oy (Y-tunnus: 2887618-6)
Suholanrannantie 231,
77330 Virtasalmi

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Matti Toivanen
puh. 0208 348 000
info@virtasalmenviljatuote.fi

REKISTERIN NIMI

Virtasalmen Viljatuote Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Rekisterin käyttötarkoitus on Virtasalmen Viljatuotteen asiakkaiden tilausten käsittely ja arkistointi, asiakasrekisterin ylläpitäminen ja asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Virtasalmen Viljatuotteen toiminnan kehittämiseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja käsitellään ainoastaan Virtasalmen Viljatuotteen toimesta eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Rekisterin tietoja voidaan käyttää kohdennettuihin sähköpostitiedotteisiin kuten asiakaskirjeisiin, suoramainontaan, etämyyntiin sekä markkina- ja mielipidetutkimuksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttö ilmoittamalla siitä Virtasalmen Viljatuotteen asiakaspalveluun info@virtasalmenviljatuote.fi tai puh. 0208 348 000.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

 • Henkilön etu- ja sukunimi
 • Postiosoite
 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero
 • Rekisteröitymispäivä
 • Viimeisin kirjautumisajankohta
 • Kirjautumiskerrat
 • Tilaushistoria ja tilaustiedot
 • Tilausten Postin ja Matkahuollon seurantatiedot
 • Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon liittyvät tiedot

REKISTERIN TIETOLÄHTEET

Asiakasrekisterin tiedot kertyvät Virtasalmen Viljatuotteen kotisivujen rekisteröitymisen ja verkkokaupan kautta sekä asiakkaiden henkilökohtaisesti, puhelimitse tai sähköpostitse ilmoittamien tietojen perusteella.

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Virtasalmen Viljatuote Oy:n käytössä lukuun ottamatta perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa, kun käytetään yhteistyökumppaneiden palveluita. Henkilötietojen siirtäminen ei ole tarpeellista eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille tai Euroopan Unionin ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot ja tilaushistoria voidaan poistaa käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

 Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus on Virtasalmen Viljatuotteen tilauksia käsittelevillä henkilökuntaan kuuluvilla henkilöillä. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella ja käytössä on yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevat tekniset suojausmenetelmät.

MARKKINOINTIEVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Tietoja voidaan käyttää Virtasalmen Viljatuotteen toiminnan kehittämiseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Käytetään ei-tunnistettavia Google/Facebook-uudelleenmarkkinointievästeitä. Lue lisää täältä:

 • https://support.google.com/accounts/answer/2662856#everywhere
 • https://www.facebook.com/about/privacy
 • https://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices

REKISTERIN TIETOJEN TARKISTUS JA KORJAAMINEN

Jokaisella on oikeus tarkistaa asiakasrekisteriin tallennetut tietonsa. Esitä pyyntö suullisesti sekä sähköpostilla tai kirjeellä info@virtasalmenviljatuote.fi / Suholanrannantie 231, 77330 Virtasalmi ja puhelin 0208 348 000. Rekisteröitynyt henkilö voi muuttaa tietojaan salasanasuojatulla sivustolla Virtasalmen Viljatuotteen kotisivuilla.