Maissituotteet

Luonnostaan gluteeniton maissi tuo makua gluteenittomiin suolaisiin ja makeisiin herkkuihin. Valikoistamme löydät hienon maissijauhon sekä pientä maissisuurimoa. Muistathan, että maissijauho on kuivattua, jauhettua maissia eikä se ole sama asia kuin maissitärkkelys. Kaikki Viljatuotteen tuotteet on gmo-vapaita, myös maissi!

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Gluteeniton maissijauho 400g pakkaus

  Gluteeniton Maissijauho, 400 g


  Maissijauho soveltuu sekä leivontaan että ruoanlaittoon. Voit käyttää maissijauhoa muun muassa kastikkeiden ja kiisseleiden suurustamiseen, tortillojen raaka-aineena tai pannukakussa. Kokeile myös erinomaista nokkos-siemennäkkäriä maissijauhosta, auringonkukan- ja pellavansiemenistä.

  Saatavilla myös isompi pakkauskoko 3kg

  1,95 
 • Gluteeniton maissijauho 3 kg pakkaus

  Gluteeniton Maissijauho, 3 kg


  Gluteeniton Maissijauho soveltuu sekä leivontaan että ruoanlaittoon. Voit käyttää maissijauhoa muun muassa kastikkeiden ja kiisseleiden suurustamiseen, tortillojen raaka-aineena tai pannukakussa. Kokeile myös erinomaista nokkos-siemennäkkäriä maissijauhosta, auringonkukan- ja pellavansiemenistä.

  10,70 
 • Maissisuurimo 500 grammaa

  Gluteeniton Maissisuurimo, 500 g


  Gluteeniton Maissisuurimo on pientä ja maultaan mietoa. Voit tehdä suurimosta vispipuuroa, leivittää leivontavuokia tai käyttää sellaisenaan lisäkkeenä. Maissisuurimo on myös perinteinen raaka-aine polentaan. Maissi on luonnostaan gluteenitonta ja käytämme vain ei-geenimuunneltua laatua.

  2,30