Jälleenmyyjäksi?

Miksi valitsisit Virtasalmen Viljatuotteen tuotteita valikoimaanne?
Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomat myllytuotteet on valmistettu laadukkaista luonnostaan gluteenittomista raaka-aineista. Jauhamme, sekoitamme ja pakkaamme tuotteemme itse Virtasalmella panostaen kotimaiseen työhön ja nopeaan toimitusvauhtiin. Käsittelemme koko tuotannossamme vain gluteenittomia tuotteita ja teemme säännöllisesti gluteenianalyysejä taataksemme turvallisen elintarvikkeen. Tuotteemme eivät sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita emmekä käytä vehnätärkkelystä. Kun leivonnassa käyttää parhaita aineksia oikeilla mittasuhteilla, saa parhaan ja maukkaimman lopputuloksen.

Valikoimastamme löytyy kahdeksan erilaista jauhoseosta helppoon leivontaan. Jauhoseokset ovat saavuttaneet suosiota leivontayhteisöissä ja saamme niistä ihanaa palautetta jatkuvasti. Lisäksi löydät meiltä tuotteita tattarista, riisistä, maissista, hirssistä, härkäpavusta, pellavasta ja kaurasta. Kauramme on gluteenitonta ja käsittelemme kauratuotteet erillään muista.

Tuotteemme soveltuvat hyvin päivittäistavarakauppoihin, myymälöihin, tukkuihin ja kahviloihin. Tuotteissamme on pitkä päiväys ja ne käyvät moneen erilaiseen ruokavalioon kuten vegaaniseen, laktoosittomaan ja maidottomaan.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää tai haluaisitko lisätietoja hinnoistamme?

Soita tai lähetä sähköpostia ja jutellaan lisää.

Yhteystietomme

VALIKOIMA

Tuotteitamme on saatavilla myyntierissä tai yksittäispakkauksina. Voit tilata juuri sopivan määrän.

TOIMITUS

Lähetämme tilauksen usein jo seuraavana päivänä.

Alle 100kg lähetyksissä voimme käyttää Postin pakettipalveluita. Isot tilaukset lastaamme tiistaisin ja torstaisin Postin kyytiin. Toimituskulu määrittyy tilauksen painon mukaan.

TILAAMINEN

Tee tilaus sähköpostitse info@virtasalmenviljatuote.fi tai soittamalla puh. 0208 348 000

Ilmoitathan tilauksen yhteydessä toimitus- ja laskutustietonne.