Durra – vehnämäistä makua ja rakennetta

Durra on luontaisesti gluteeniton ja soveltuu hyvin suolaiseen ja makeaan gluteenittomaan leivontaan. Durra sisältää runsaasti kuitua ja kasviproteiineja sekä paljon rautaa ja kivennäisaineita. Durralla saavutat helposti vehnämäisen maun ja koostumuksen leivontaan.

Gluteeniton Durrajauhoseoksemme sopii erikoisruokavaliota noudattaville ja on maissiton sekä riisitön. Viljatuotteen durratuotteet eivät sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita. GMO -vapaa.

Näytetään kaikki 3 tulosta

  • Gluteeniton durrajauhoseos
    3,45 
  • 3,25 
  • 16,65 

Durralla on pitkä historia

Maailmalla pitkään tunnettu ja käytetty durra on vaalea, jauhona vehnää muistuttava, luonnostaan gluteeniton kasvi. Durrajauho sisältää runsaasti kuitua, joka edistää ruoansulatusta, antaa kylläisyyden tunteen ja voi auttaa verensokerin hallinnassa.

Durrajauho sisältää enemmän proteiinia kuin vehnäjauho, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon niille, joilla on tarve lisätä proteiinin saantia. Se sisältää myös runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten rautaa, magnesiumia ja fosforia.

Kokeile Gluteenitonta Durrajauhoseosta suolaiseen ja makeaan leivontaan. Se sopii erinomaisesti leipien, keksien, pastan ja muiden leivonnaisten valmistukseen. Täysjyvädurrajauhoa voi myös käyttää sakeuttamaan keittoja ja kastikkeita. Smoothien valmistuksessa durrajauho antaa lisäkuitua ja proteiinia.

Leivo durrasta keksejä, pullaa, kakkua tai pannaria!

Mitä durrasta voi valmistaa? Katso tästä testatut reseptimme joissa on käytetty durraa ja valmista suolaista tai makeaa herkkua.

© 2024 Virtasalmen Viljatuote Oy | Gluteenittomat jauhot & jauhoseokset