Durra on luontaisesti gluteeniton ja soveltuu hyvin suolaiseen ja makeaan gluteenittomaan leivontaan. Durra sisältää runsaasti kuitua ja kasviproteiineja sekä paljon rautaa ja kivennäisaineita. Durralla saavutat helposti vehnämäisen maun ja koostumuksen leivontaan.

Durra sopii erikoisruokavaliota noudattaville ja on maissiton ja riisitön. Viljatuotteen durratuotteet eivät sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita. GMO -vapaa.

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Gluteeniton durrajauhoseos

  Gluteeniton Durrajauhoseos, 500g

  Gluteeniton durrajauhoseos suolaiseen ja makeaan gluteenittomaan leivontaan. Durrajauhoseos sisältää runsaasti kuitua ja kasviproteiineja sekä paljon rautaa ja kivennäisaineita. Durrajauhoseoksella saavutat helposti vehnämäisen maun ja koostumuksen leivontaan.

   

  Gluteeniton Durrajauhoseos on luotu pitäen silmällä moniallergikkoja. Se ei nimittäin sisällä laisinkaan riisiä tai maissia, toisin kuin meidän muut jauhoseokset.

   

  Tämä Virtasalmen Viljatuotteen Gluteeniton Durrajauhoseos on kehitetty yhteistyössä Helena Kemppaisen kanssa.

   

  Ainesosat: Täysjyvädurrajauho (EU), perunajauho, tapiokatärkkelys, psyllium.

  3,45 
 • Täysjyvädurrajauho

  Täysjyvädurrajauho, 500g

  Durrasta valmistettu vaalea täysjyväjauho. Täysjyvädurrajauho on luontaisesti gluteeniton ja sisältää runsaasti kuitua ja kasviproteiineja sekä paljon rautaa ja kivennäisaineita. Se muistuttaa maultaan ja koostumukseltaan vehnäjauhoja ja soveltuukin niin makeaan kuin suolaiseen leivontaan.

   
  Maailman keittiö on hyödyntänyt durraa jo muinaisista ajoista lähtien. Luontaisesti gluteeniton ja erittäin ravintorikas durra soveltuu moneen leivontaan. Kokeile durrajauhoja esimerkiksi leivän leipomiseen tai pizzapohjaan!
  3,25