Durra är naturligt glutenfri och lämpar sig väl för salt och söt glutenfri bakning. Durra är rikt på fibrer och vegetabiliska proteiner samt järn och mineraler. Med Durra kan du enkelt uppnå en veteliknande smak och konsistens i din bakning.Durra är lämpligt för personer med specialdieter och är majs- och risfritt. Durras spannmålsprodukter innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel. Fri från GMO.
Visar alla 5 resultatSorteradefter popularitet
Durra har en lång historia
Durra, eller sorghum, är sedan länge känt och använt över hela världen och är ett lätt, veteliknande mjöl som är naturligt glutenfritt. Durramjöl är rikt på fibrer, vilket underlättar matsmältningen, ger en mättnadskänsla och kan hjälpa till att kontrollera blodsockernivån.
Durramjöl innehåller mer protein än vetemjöl, vilket gör det till ett bra alternativ för dem som behöver öka sitt proteinintag. Det är också rikt på vitaminer och mineraler som järn, magnesium och fosfor.
Pröva Glutenfri Durramjölmix för salt och söt bakning. Den är perfekt för bröd, kex, pasta och andra bakverk. Fullkornsdurramjöl kan också användas för att reda soppor och såser. I smoothies ger durramjöl extra fibrer och protein.
Baka kex, bullar, kakor eller pannkakor av durra!
Vad kan du göra av durra? Se våra testade recept med durra och gör en salt eller söt godbit.