Durra - Vetesmak och konsistens

Durra är naturligt glutenfri och lämpar sig väl för salt och söt glutenfri bakning. Durra är rikt på fibrer och vegetabiliska proteiner samt järn och mineraler. Med Durra kan du enkelt uppnå en veteliknande smak och konsistens i din bakning.

Vår glutenfria Durra-mjölmix är lämplig för personer med särskilda kostbehov och är fri från majs och ris. Våra spannmålsfria durraprodukter innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel. Fri från GMO.

Visar alla 3 resultat

  • Glutenfri blandning av sorghum-mjöl
    3,45 
  • 3,25 
  • 16,65 

Durra har en lång historia

Sorghum är sedan länge känt och använt över hela världen och är ett lätt, veteliknande mjöl som är naturligt glutenfritt. Durramjöl är rikt på fibrer, vilket underlättar matsmältningen, ger en mättnadskänsla och kan hjälpa till att kontrollera blodsockernivån.

Sorghum-mjöl innehåller mer protein än vetemjöl, vilket gör det till ett bra alternativ för dem som behöver öka sitt proteinintag. Det är också rikt på vitaminer och mineraler som järn, magnesium och fosfor.

Prova Gluten Free Durra Flour Mix för salt och söt bakning. Den är perfekt för bröd, kex, pasta och andra bakverk. Fullkornsmjöl kan också användas för att tjockna soppor och såser. I smoothies ger durramjöl extra fibrer och protein.

Baka kex, bullar, kakor eller pannkakor av sorghum!

Vad kan du göra av sorghum? Se våra testade recept med sorghum och gör en smakrik eller söt godbit.

© 2024 Virtasalmen Viljatuote Oy | Glutenfritt mjöl & mjölmixer