Glutenfria boveteprodukter för mångsidig bakning och matlagning

Bovete är naturligt glutenfritt och erbjuder en mångsidig och rik smakupplevelse med utmärkt näringsvärde. Den här unika växten har odlats i Norden under lång tid och har rötter ända tillbaka till stenåldern. Bovete har traditionellt sett varit hörnstenen i glutenfri bakning. Bovete är rikt på protein, vitamin B1 och B2, kalcium och magnesium och är det perfekta valet för den som vill äta hälsosamt och gott.

Spannmålsföretaget tillverkar ett sortiment av glutenfria boveteprodukter som är perfekta för mångsidig matlagning och bakning. Vårt produktsortiment omfattar bovetemjöl för söt och salt bakning, bovetegryn för att göra näringsrik frukostgröt, bovetepulver för att tillsätta fibrer och näringsvärde i bakning samt bovetekli för en mängd olika användningsområden.

Visar alla 9 resultat

 • Det ursprungliga priset var: 3,05 euro.Det aktuella priset är: €0,99.
 • Finskt bovetemjöl 3 kg
  16,25 
 • Mycel av blåbär 400 g
  5,10 
 • Glutenfri bovetekli 250 g förpackning
  2,90 
 • Meddelande om produktåterkallelse: glutenfritt fint bovetemjöl 500g förpackning
  3,05 
 • Glutenfritt finskt bovetemjöl 500 g förpackning
  3,20 
 • Glutenfri bovete rot 3 kg påse
  14,55 
 • fint bovetemjöl 3 kg
  14,40 
 • grovt bovetemjöl 3 kg
  15,65 

Bovetets mångsidighet - salta och söta godsaker

Bovete är en otroligt mångsidig ingrediens som är perfekt för glutenfri bakning av både salta och söta bakverk. Bovetemjöl kan användas för att göra läckra bröd, kakor, blinis och brownies. En långkokad frukostgröt gjord på bovetegryn är en perfekt start på dagen, och bovetegryn kan också användas i stället för ris för att ge textur och smak åt köttpajer eller till och med risotto. Bovetekli kan användas som ströbröd eller för att ge krispighet till sallader, soppor och yoghurt.

Kolla in våra recept och hitta inspiration!

Kolla in Grain Products omfattande samling av boveterecept här och upptäck nya idéer för glutenfria salta och söta läckerheter. Vi använder ett brett utbud av boveteprodukter i våra recept och visar hur lätt det är att tillaga en mängd olika glutenfria rätter med bovete.

Välj Grain Products boveteprodukter - de är av hög kvalitet, glutenfria och hälsosamma

I Virtasalmis webbutik hittar du glutenfritt bovetemjöl, bovetegryn, bovetegryn och bovetekli av hög kvalitet. Alla våra produkter är helt fria från tillsatser och konserveringsmedel, så att du kan njuta av rena och hälsosamma alternativ i din matlagning. Beställ enkelt dina boveteprodukter från vår onlinebutik och prova nya smaker i din mångsidiga glutenfria matlagning!

© 2024 Virtasalmen Viljatuote Oy | Glutenfritt mjöl & mjölmixer