Helt glutenfria havreprodukter
Visste du att havre är naturligt glutenfri som gröda, men att odling, transport och hantering påverkar om den förblir glutenfri eller om den blandas med andra glutenhaltiga sädesslag?
Produktsortimentet av cereal oat är 100% ren havre, vilket innebär att hela processen är dokumenterad och testad för att vara glutenfri. Havre har ökat explosionsartat i popularitet tack vare sin mångsidighet, goda smak och sitt höga näringsvärde. Vi använder inga tillsatser eller konserveringsmedel i våra produkter. Alla våra havreprodukter värmebehandlas för att förbättra hållbarheten.
Se nedan 9 resultat
Havre erövrar med sin goda smak
Havre är ett naturligt glutenfritt spannmål, men odlings- och hanteringsprocessen kan påverka den slutliga glutenfriheten. Virtasalmi Cereal Products havreprodukter ger dig en fullständig försäkran om ren och helt glutenfri havre, dokumenterad och testad.
Havre har vunnit allt fler konsumenters hjärtan tack vare sin mångsidighet, goda smak och sitt utmärkta näringsvärde. Det är därför ett populärt val för en hälsosam och utsökt glutenfri kost.
Vad kan man baka med glutenfria havregryn?
Havre är lämpligt för glutenfri bakning av både salta och söta produkter. Havremjöl kan användas för att göra kex, pajer och bröd. Havrekli ger textur till bröd och granola, medan havreflingor ger en god och näringsrik frukostgröt.
Ta en titt på våra havrerecept här för att få nya idéer om alla salta och söta godsaker du kan göra med glutenfri havre.
Alla Virtasalmi Vijatuottes havreprodukter värmebehandlas för att förbättra hållbarheten och är 100% ren havre, utan tillsatser eller konserveringsmedel. Du kan därför vara säker på att våra havreprodukter ger dig den bästa möjliga smakupplevelsen.