Glutenfri Havremjölblandning,
3 kg
16,25 €
Havremjölsmixen är lämplig för både söta och salta bakverk. Havremjölsmixen innehåller mycket protein och fibrer, vilket gör den till en utmärkt ingrediens för glutenfri bakning.
✅ utsökt smak för salta och söta bakverk
✅ rik på fibrer och vegetabiliskt protein
✅ bröd, riskakor och frallor
❌ ingen vetestärkelse, tillsatser eller konserveringsmedel
Ingredienser: glutenfri inhemsk havre 62% (fullkornshavremjöl, Havreflingor havrekli), mörkt fullkornsrismjöl, rismjöl och psyllium.
Spannmålsprodukten Gluten Free Oatmeal är en mångsidig bakmix som är rik på fibrer och smak. Havremjölsblandningen är något grov på grund av att den innehåller havreflingor och kli. Havremjölet är därför rikt på fibrer, protein samt ett antal vitaminer och mineraler. Råvarorna som används i denna mjölblandning med mild smak är helt fria från tillsatser, konserveringsmedel och GMO.
✅ rik på fibrer och växtprotein
✅ kakor, bärpajer och muffins
✅ Bröd, riskakor och frallor
❌ ingen vetestärkelse, tillsatser eller konserveringsmedel
havre är ett naturligt glutenfritt spannmål, men det finns risker för kontaminering under skörd, transport och bearbetning - vilket är anledningen till att många havreprodukter som säljs i butiker inte uppfyller definitionen av glutenfritt. Allt spannmålsbaserat mjöl och alla mjölblandningar som innehåller havre har testats som glutenfria och är säkra för personer med celiaki och havre.
Vi har valt ut några exempel på recept som innehåller glutenfria havregryn:
Glutenfri och vegansk rabarberpaj med smulpaj
Havrens popularitet förklaras av dess mångsidighet, utsökta smak och goda näringsvärde.
Se alla våra recept som innehåller glutenfria havregryn på denna länk.
NÄRINGSINNEHÅLL | 100g |
---|---|
Energi | 1453 kJ / 347 kcal |
Fett, varav mättat | 5,0 g, 0,8 g |
Kolhydrater, varav sockerarter | 60 g, 0,9 g |
Kostfiber | 11 g |
Protein | 12 g |
Salt | < 0,1 g |
Vikt | 3,02 kg |
---|---|
Tillverkare | Virtasalmen Viljatuote Oy |
Recensioner
Det finns inga recensioner än.