Glutenfri Rouheinen-mjölmix, 3 kg
15,30 €
Rouheinen Flour Blend är ett fiberrikt, glutenfritt och bovetefritt bakmjöl som lämpar sig för både salt bakning och söta godsaker. Mjölmixens "strävhet" kommer från solrosfröna.
✅ mångsidig för bakning
✅ bröd, frallor, salta pajer
✅ kaffekakor och bakverk
❌ ingen vetestärkelse, tillsatser eller konserveringsmedel
Ingredienser: rismjöl, mörkt fullkornsrismjöl, mörkt teff fullkornsmjöl, solrosfrö, GMO-fritt majsmjöl, GMO-fria majsgryn och psyllium.
Gluten Free Rouheinen Flour Mix är en rik och mångsidig mjölmix för bakning som, som namnet antyder, är mer seg eftersom den innehåller krossade solrosfrön. Den lämpar sig för både salta och söta bakverk. Crunchy Flour Mix tillverkas enligt principerna för spannmålsprodukter utan tillsatser eller konserveringsmedel. Dessutom är alla råvaror GMO-fria.
✅ en krispig konsistens från solrosfrön
✅ Grytor och kakor, frallor
✅ salta och söta pajer
❌ ingen vetestärkelse, tillsatser eller konserveringsmedel
Använd Rouheista Flour Mix när du vill ha en grövre textur och en behaglig tuggkänsla i dina bakverk. Solrosfrö har en neutral smak, vilket gör att den här mjölblandningen passar för både söt och salt bakning. Prova till exempel dessa recept:
Glutenfri Quiche Lorraine - Skinkpaj
Rouheinen Flour Mix finns också i 500 g-förpackningar i vår webbutik.
Se alla våra recept som innehåller Gluten Free Rouheista Flour Puree på denna länk:
NÄRINGSINNEHÅLL | 100g |
---|---|
Energi | 1469 kJ / 351 kcal |
Fett, varav mättat | 4,9 g, 0,8 g |
Kolhydrater, varav sockerarter | 66,9 g, 1,4 g |
Kostfiber | 6,4 g |
Protein | 8,6 g |
Salt | < 0,1 g |
2 recensioner av Glutenfri Rouheinen mjölmix, 3 kg
Vikt | 3,02 kg |
---|---|
Tillverkare | Virtasalmen Viljatuote Oy |
Julius -
En utmärkt och välsmakande mjölblandning för pizzabotten. Fröna ger precis rätt mängd krispighet och konsistensen är precis rätt, så länge du kommer ihåg att kavla tunt.
Säga -
Den bästa färdiga mixen för att baka rullar! Glutenätare i familjen kommer att älska frallor som görs av detta.