Grovmalen Glutenfri Mjölblandning, 3 kg
15,30 €
Tillgänglig vecka 5
Grovmalen mjölblandning från Virtasalmen Viljatuote är ett glutenfritt och bovetefritt bakmjöl som passar för både salta och söta bakverk. Mjölblandningens "grovhet" kommer från solrosfrön. Prova den till exempel i baguetter och pajbottnar.
Ingredienser: rismjöl, mörkt fullkornsrismjöl, mörkt teff fullkornsmjöl, solrosfrö, GMO-fritt majsmjöl, GMO-fria majsgryn och psyllium.
Se recept som innehåller den här produkten →.
Slut i lager
Grovmalen glutenfri mjölblandning är en fiberrik och mångsidig mjölblandning för bakning som, precis som namnet antyder, har mer att tugga på eftersom den innehåller solrosfrön. Den är lämplig för både salta och söta delikatesser. På paketet hittar du instruktioner för semlor, kaffekaka och bakelser. Prova till exempel det läckra receptet på Drottningpaj, som använder Virtasalmis Grovmalen mjölblandning.
Mjölblandningen innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel. Dessutom är alla råvaror GMO-fria.
Ingredienser: Rismjöl, mörkt fullkornsrismjöl, mörkt teff fullkornsmjöl, solrosfrö, majsmjöl (GMO-fritt), majsgryn (GMO-fria), psyllium.
Verkar en förpackning på 3 kg för stor? Prova vår Grovmalen Glutenfri mjölblandning 500 g förpackning.
Se även våra andra glutenfria mjölblandningar här.
NÄRINGSINNEHÅLL | 100g |
---|---|
Energi | 1469 kJ / 351 kcal |
Fett, varav mättat | 4,9 g, 0,8 g |
Kolhydrater, varav sockerarter | 66,9 g, 1,4 g |
Kostfiber | 6,4 g |
Protein | 8,6 g |
Salt | < 0,1 g |
2 recensioner av Rouheinen Glutenfri mjölmix, 3 kg
Vikt | 3.000 kg |
---|---|
Pris per enhet | 5,10 € / kg |
Mervärdesskatt | Produkten inkluderar 14% moms |
EAN - kod | 6430041081395 |
Bäst före - datum | 12 månader från förpackningsdatum |
Förvaring | Torrt, svalt och skyddat från ljus |
Andra förpackningsstorlekar | |
Tillverkad i Finland | Egen produktutveckling och tillverkning inom Virtasalmen Viljatuote. |
1 dl mjölblandning | 80 g |
Återvinning av påsar | För plaståtervinning |
Julius -
En utmärkt och välsmakande mjölblandning för pizzabotten. Fröna ger precis rätt mängd krispighet och konsistensen är precis rätt, så länge du kommer ihåg att kavla tunt.
Säga -
Den bästa färdiga mixen för att baka rullar! Glutenätare i familjen kommer att älska bullarna som görs med denna.