Lin - fibrer, mineraler och spårämnen

Inhemskt lin är en utmärkt källa till bra fetter och fibrer. Virtasalmis linfrön och linfrökross är lämpliga för en mängd olika degar, att blandas i grötar och tillsammans med yoghurt.

Om dig själv ett sökresultat

  • 3,75 

Mångsidig och näringsrik linfrökross

Linfrökross kan avnjutas på många olika sätt. Det är lätt att tillsätta i yoghurt, smoothies, havregryn eller bakning. Du kan också blanda det med vatten och använda det som ersättning för ägg och som bindemedel i bakning.

Helt glutenfritt linfrö är en mångsidig och näringsrik ingrediens som är lätt att lägga till i din kost. Det är ett utmärkt sätt att tillföra fibrer, omega-3-fettsyror och protein till din kost.

Viljatuote Linfrökross har tilldelats märkningen Mat från vårt eget land. Glutenfria finska Linfrökross innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel och är dessutom GMO-fri.

Kolla in vår receptbank för recept som innehåller lin och baka en hälsosam salt eller söt godbit idag!



Våra produkter är certifierade av AOECS-Association of European Coeliac Societies (AOECS-Association of European Coeliac Societies) som glutenfria. Du kan hitta en aktuell lista över produkter som har tilldelats den glutenfria märkningen på Coeliac Association. För att kvalificera sig för märkningen krävs en årlig revision av AOECS-standarden för glutenfria livsmedel (AOECS-standard för glutenfria livsmedel).


Viljatuote © 2024 Virtasalmen Oy | Glutenfritt mjöl & mjölblandningar