Lin - fibrer, mineraler och spårämnen
Inhemskt lin är en utmärkt källa till bra fetter och fibrer. Virtasalmis linfrön och linfrökross är lämpliga för en mängd olika degar, att blandas i grötar och tillsammans med yoghurt.
Se nedan 2 resultat
Mångsidiga och näringsrika linstrån
Linfrömjöl kan avnjutas på många olika sätt. Det är lätt att tillsätta i yoghurt, smoothies, havregryn eller bakning. Du kan också blanda det med vatten och använda det som ersättning för ägg och som bindemedel i bakning.
Helt glutenfritt linfrömjöl är en mångsidig och näringsrik ingrediens som är lätt att lägga till i din kost. Det är ett utmärkt sätt att tillföra fibrer, omega-3-fettsyror och protein till din kost.
Spannmålsprodukten Pellavarouhe har tilldelats märkningen Mat från vårt eget land. Glutenfria finska Pellavarouhe innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel och är dessutom GMO-fri.
Kolla in vår receptbank för recept som innehåller lin och baka en hälsosam salt eller söt godbit idag!