Glutenfri Mjölblandning för Bullar,
3 kg
15,30 €
Glutenfri Mjölmix för Bullar som namnet antyder, är perfekt för att baka bullar och munkar. Mjölblandningen innehåller dock varken socker eller kryddor och du kan även använda den till salta bakverk. Prova till exempel på pizzabottnar och rullar. Ett utmärkt bovetefritt allroundmjöl för glutenfri bakning.
Ingredienser.
Glutenfri Mjölblandning for Bullar är idealisk för bakning av bullar och munkar och har blivit riktigt populär vid glutenfria bakare. På förpackningen hittar du tydliga instruktioner att göra en deg för bullar och du kan välja att använda den i bullar, kvargpajer eller i kanelbullar. Den milda men smakfulla mjölblandningen är också perfekt för salta bakverk som semlor, pizzor och bröd. Du kan också använda den här mjölblandningen som ersättning för vetemjöl om du vill få ett glutenfritt recept.
Se den enkla receptvideon för fastlagsbullar här.
Alla ingredienser i mjölblandningen är fria från konserveringsmedel, tillsatser och GMO.
Ingredienser:Rismjöl, mörkt fullkornsrismjöl, majsmjöl (GMO-fritt), potatismjöl och psyllium.
Se även våra andra mjölblandningar här.
NÄRINGSINNEHÅLL | 100g |
---|---|
Energi | 1391 kJ / 332 kcal |
Fett, varav mättat | 1,4 g, 0,3 g |
Kolhydrater, varav sockerarter | 73,9 g, 0,5 g |
Kostfiber | 5,4 g |
Protein | 5,5 g |
Salt | < 0,1 g |
Glutenfri Mjölmix för Bullar
1 recension av , 3 kg
Vikt | 3,02 kg |
---|---|
Tillverkare | Virtasalmen Viljatuote Oy |
Eevaliisa -
riktigt bra mjölmix, men jag önskar att den var lite finare i bullen. Tillräckligt, du måste komma ihåg,att det är bra att lämna bulldegen lös för jäsning.