Glutenfri Majsmjöl, 3 kg
10,70 €
Majsmjöl är mångsidigt och kan användas i både bakning och matlagning. Den milda smaken av majs ger också en gulaktig nyans till bakverk.
✅ för att göra pannkakor, bröd och tortillas
✅ lämplig för att göra söt glass eller salt sås
✅ underlättar matsmältningen och ger en känsla av mättnad
❌ inga tillsatser eller konserveringsmedel, GMO-fri
Ingredienser: 100% majsmjöl
Glutenfritt majsmjöl är lämpligt för både bakning och matlagning. Majs är en av världens viktigaste spannmålsgrödor, som odlas både som livsmedel och djurfoder. Majsen kommer ursprungligen från Centralamerika och kräver mycket värme för att växa bra. Eftersom odlingssäsongen för majs är begränsad i Finland kommer den majs som används i Viljatuottes produkter från Frankrike.
✅ för salt och söt bakning
✅ för matlagning som en storlek upp
✅ lämplig för att kombinera med många andra mjölprodukter
❌ utan tillsatser eller konserveringsmedel, GMO-fri
Majs innehåller bland annat kalcium, kalium, järn, magnesium, B-vitaminer och E-vitaminer, som är viktiga för kroppen.
NÄRINGSINNEHÅLL | 100g |
---|---|
Energi | 1504 kJ / 355 kcal |
Fett, varav mättat | 3,0 g, 0,39 g |
Kolhydrater, varav sockerarter | 76 g, 2,0 g |
Kostfiber | 3,0 g |
Protein | 6,4 g |
Salt | < 0,1 g |
Vikt | 3,02 kg |
---|---|
Tillverkare | Virtasalmen Viljatuote Oy |