Glutenfritt Fint Rismjöl,
3 kg
10,45 €
Ett finmalet mjöl med neutral smak, perfekt för en mängd olika söta och salta bakverk, matlagning och glutenfri kost.
Virtasalmi's Gluten Free Fine Rice Flour är ett högkvalitativt mjöl för flera ändamål som ger en lätt och neutral smak och en fin, silkeslen konsistens till bakning och matlagning. Dess milda smak gör det till ett utmärkt val för en mängd olika typer av bakning och matlagning, eftersom det inte maskerar smakerna av andra ingredienser utan ger plats för andra smaker.
Den finmalda konsistensen ger en jämn och mjuk finish på bakverk och andra maträtter. Det är perfekt för att tjocka såser och soppor, pannkakor, kex och kakor och för att lätta glutenfria degar som rullar och pajer. Rismjöl ger luftighet och lätt konsistens till bakverk, vilket gör det till ett populärt val för både salta och söta recept.
Eftersom rismjöl är naturligt glutenfritt är det perfekt för personer med celiaki och de som följer en glutenfri diet. Det är också magvänligt och tolereras väl, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för dem med känsliga magar. Rismjölets neutrala smak och mångsidighet gör det också till ett utmärkt val för specialdieter som vegansk eller lågallergen kost.
Det fina rismjölet i spannmålsprodukten är fritt från tillsatser, konserveringsmedel och GMO. Se även våra andra risprodukter här
Fakta om näringsämnen / Näringsdeklaration | 100g |
---|---|
Energi / Energi | 1510 kJ / 361 kcal |
Fett / Smörjfett varav mättat, varav mättat fett | 0,8 g, 0,1 g |
Kolhydrater / Kolhydrater varav sockerarter / varav sockerarter | 78 g, 0,3 g |
Kostfiber / Dietary fibre | 1,3 g |
Protein / Protein | 7,4 g |
Salt / Salt | < 0,1 g |
Vikt | 3,02 kg |
---|---|
Tillverkare | Virtasalmen Viljatuote Oy |