Hemsidan " Glutenfria recept " Salta bakverk " Övriga recept " Glutenfria Shanghai-tacos

Glutenfria Shanghai-tacos

Glutenfria Shanghai-tacos

Recept av Iina Sarkama | Iinabites
5.0 från 2 röster
Doseringsmängd

4

st

Tacot

  • 2,5 dl Viljatuote Gutenfritt Fint Rismjöl

  • tsk ksantaania

  • ½ tsk salt

  • 2 dl vatten

  • 1 ägg

  • 3-4 hackad vårlökstjälk

  • olja för stekning

  • Fyllningen
  • sallad med slingor

  • friterad halloumi

  • rödkål

  • chilimajonnäs

  • hoisinsås (se till att den är glutenfri)

  • röd chili

  • koriander

  • Mica-block

Beredning

  • Blanda rismjöl, salt och xantangummi i en skål.
  • Bryt äggets konsistens i en separat skål och tillsätt de hackade salladslöksstjälkarna och vatten.
  • Tillsätt mjölblandningen till vätskorna och blanda väl. Degen ska vara tjock.
  • Stek tacos i en oljad stekpanna på medelvärme. Lägg ca 1 dl av degen i pannan och använd en sked för att trycka ihop degen till en cirkel. Stek tacosen i cirka en halv minut åt gången per sida och vänd. Upprepa vändningen tills tacosen är färdigstekt (ca 3 minuter).


  • Fyll de färdiga tacosarna med fyllningar och njut! Iina Sarkama |Iinabites

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.