Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Suolaiset leivonnaiset » Muut reseptit » Gluteenittomat Shanghai-tacot
Gluteenittomat Shanghai-tacot
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Shanghai-tacot
Reseptin kirjoittaja Iina Sarkama | Iinabites
Annosmäärä
4
kplTacot
⅓ tl ksantaania
½ tl suolaa
2 dl vettä
1 kananmuna
3-4 kevätsipulin vartta pilkottuna
öljyä paistamiseen
- Täytteet
silmusalaattia
paistettua halloumia
punakaalia
chilimajoneesia
hoisin-kastiketta (varmista gluteenittomuus)
punaista chiliä
korianteria
limelohkoja
Valmistus
- Sekoita riisijauho, suola ja ksantaani kulhossa.
- Riko kananmunan rakenne erillisessä kulhossa ja lisää silputut kevätsipulin varret ja vesi.
- Lisää jauhoseos nesteisiin ja sekoita kunnolla. Taikinan kuuluu olla paksuhkoa.
- Paista tacot öljytyllä pannulla keskilämmöllä. Annostele noin 1 dl taikinaa pannulle ja painele lusikan avulla taikina ympyrän muotoon. Paista tacoa noin puoli minuuttia kerrallaan per puoli ja käännä. Toista kääntelyä kunnes taco on kypsä (noin 3 min).
- Täytä valmiit tacot täytteillä ja nauti!
Iina Sarkama | Iinabites