Glutenfritt Fint Rismjöl,
500 g
2,15 €
Ett fint, ljust rismjöl med en fin ton som passar till all slags bakning och du hittar det smakneutrala mjölet i många recept. Du kan också använda ljust rismjöl för att baka eller koka gröt.
Glutenfritt fint rismjöl är lämpligt för alla typer av bakning tack vare dess mångsidighet och milda smak. Rismjöl är en av våra mest populära kvarnprodukter och du kan hitta den här ingrediensen i många recept, t.ex. chokladmuffins. Titta på vår receptvideo för enkel yoghurtkaka här, du kan ersätta mörkt rismjöl med vitt rismjöl. Du kan använda det vita rismjölet som ströbröd eller till att koka gröt. Förpackningen innehåller instruktioner för hallonkakor.
Ris är ett av de mest använda spannmålen i världen. Ris trivs bäst i monsunklimat men odlas också i Europa, i länder som Italien och Portugal. Det ris vi använder i Virtasalmen Viljatuote kommer till oss från EU-länder.
Ris är en kalorifattig spannmålsprodukt som huvudsakligen består av kolhydrater. Ris är också en viktig källa till B-vitaminer och innehåller kalium, kalcium, jod, järn, zink, fosfor och andra ämnen.
Virtasalmis fina rismjöl är fritt från tillsatser, konserveringsmedel och GMO.
Känns en 500 g-förpackning för liten? Inga problem, prova vår Gluten Free Fine Rice Flour 3 kg förpackning.
Kolla också in våra andra risprodukter här.
NÄRINGSINNEHÅLL | 100g |
---|---|
Energi | 1510 kJ / 361 kcal |
Fett, varav mättat | 0,8 g, 0,1 g |
Kolhydrater, varav sockerarter | 78 g, 0,3 g |
Kostfiber | 1,3 g |
Protein | 7,4 g |
Salt | < 0,1 g |
Vikt | 0,53 kg |
---|---|
Dimensioner | 95 × 53 × 164 mm |
Tillverkare | Virtasalmen Viljatuote Oy |
Recensioner
Det finns inga recensioner än.