Glutenfritt grovt rismjöl, 3 kg

11,10 

Glutenfritt grovt rismjöl är lämpligt för en mängd olika typer av bakning och konditorivaror. Prova det också som glutenfritt bordsmjöl, till exempel för att göra en pizzabotten!

✅ grovt mjöl ger textur
✅ mild, neutral smak och ljus nyans
✅ utmärkt för att göra vispad grädde
❌ inga tillsatser eller konserveringsmedel, GMO-fri

Ingredienser: 100% rismjöl

Se recept som innehåller den här produkten →.

Artikel nr: 03-02-002 Kategori: , Etiketter: ,

Cereal Gluten Free Coarse Rice Flour ger textur till bakning och matlagning. Ris är ett kalorifattigt spannmål som huvudsakligen består av kolhydrater. Ris är också en viktig källa till vitamin B och innehåller bl.a. kalium, kalcium, jod, järn, zink och fosfor.

Ris är ett av de mest använda spannmålen i världen. Ris trivs bäst i monsunklimat men odlas också i Europa, i länder som Italien och Portugal. Det ris vi använder i Virtasalmen Viljatuote kommer till oss från EU-länder.

✅ grov textur ger krispighet till bakning
✅ neutralt rismjöl som är lämpligt för att kombinera med andra mjöl
✅ prova som ett grovt bordsmjöl för bakning och matlagning eller för spridning
❌ inga tillsatser eller konserveringsmedel, GMO-fritt

Det smakneutrala rismjölet passar till både salta och söta bakverk och rätter.

Glutenfri gröt med kex

NÄRINGSINNEHÅLL100g
Energi1394 kJ / 333 kcal
Fett,
varav mättat
0,7 g,
0,1 g
Kolhydrater,
varav sockerarter
76 g,
0,4 g
Kostfiber2,3 g
Protein6,1 g
Salt< 0,1 g
Vikt3,02 kg
Tillverkare

Virtasalmen Viljatuote Oy



Våra produkter är certifierade av AOECS-Association of European Coeliac Societies (AOECS-Association of European Coeliac Societies) som glutenfria. Du kan hitta en aktuell lista över produkter som har tilldelats den glutenfria märkningen på Coeliac Association. För att kvalificera sig för märkningen krävs en årlig revision av AOECS-standarden för glutenfria livsmedel (AOECS-standard för glutenfria livsmedel).


© 2024 Virtasalmen Viljatuote Oy | Glutenfritt mjöl & mjölmixer