Glutenfritt grovt rismjöl, 3 kg
11,10 €
Glutenfritt grovt rismjöl är lämpligt för en mängd olika typer av bakning och konditorivaror. Prova det också som glutenfritt bordsmjöl, till exempel för att göra en pizzabotten!
✅ grovt mjöl ger textur
✅ mild, neutral smak och ljus nyans
✅ utmärkt för att göra vispad grädde
❌ inga tillsatser eller konserveringsmedel, GMO-fri
Ingredienser: 100% rismjöl
Cereal Gluten Free Coarse Rice Flour ger textur till bakning och matlagning. Ris är ett kalorifattigt spannmål som huvudsakligen består av kolhydrater. Ris är också en viktig källa till vitamin B och innehåller bl.a. kalium, kalcium, jod, järn, zink och fosfor.
Ris är ett av de mest använda spannmålen i världen. Ris trivs bäst i monsunklimat men odlas också i Europa, i länder som Italien och Portugal. Det ris vi använder i Virtasalmen Viljatuote kommer till oss från EU-länder.
✅ grov textur ger krispighet till bakning
✅ neutralt rismjöl som är lämpligt för att kombinera med andra mjöl
✅ prova som ett grovt bordsmjöl för bakning och matlagning eller för spridning
❌ inga tillsatser eller konserveringsmedel, GMO-fritt
Det smakneutrala rismjölet passar till både salta och söta bakverk och rätter.
NÄRINGSINNEHÅLL | 100g |
---|---|
Energi | 1394 kJ / 333 kcal |
Fett, varav mättat | 0,7 g, 0,1 g |
Kolhydrater, varav sockerarter | 76 g, 0,4 g |
Kostfiber | 2,3 g |
Protein | 6,1 g |
Salt | < 0,1 g |
Vikt | 3,02 kg |
---|---|
Tillverkare | Virtasalmen Viljatuote Oy |