Glutenfritt Mörkt Fullkornsrismjöl, 500 g
2,95 €
Ett mer näringsrikt val än vanligt rismjöl. Fullkornsrismjöl är ett smakneutralt allroundmjöl för glutenfri bakning och matlagning.
✅ lämplig för salt och söt bakning
✅ kolhydratrikt mjöl med lågt kaloriinnehåll
✅ använd ensamt eller kombinera med andra mjölsorter
❌ inga tillsatser eller konserveringsmedel, GMO-fritt
Ingredienser: 100% fullkornsrismjöl
Se recept som innehåller den här produkten →.

FI-004-008
Gluten Free Dark Whole Grain Rice Flour är ett populärt allsidigt mjöl för glutenfri bakning och är något mer näringsrikt än vitt rismjöl. Prova det gärna i bröd, kakor och till och med som vispgrädde!
Ris är ett av de mest använda spannmålen i världen. Ris trivs bäst i monsunklimat men odlas också i Europa, i länder som Italien och Portugal. Det ris som Virtasalmen Viljatuote använder kommer från EU-länder. Ris är ett spannmål med lågt kaloriinnehåll som huvudsakligen består av kolhydrater. Ris är också en viktig källa till B-vitamin och innehåller bland annat kalium, kalcium, jod, järn, zink och fosfor.
✅ neutral smak - lämplig för all bakning
✅ innehåller vitaminer och spårämnen
✅ fullkornsmjöl har mer näringsvärde
❌ inga tillsatser eller konserveringsmedel, GMO-fritt
Rismjöl är ett mångsidigt, glutenfritt mjöl för både söta och salta bakverk och matlagning. Baka pajer, baka kakor, bröd eller muffins - rismjöl kan användas till praktiskt taget allt. Kolla in de exempel jag har sett:
Glutenfri grönsaksgalette
Glutenfria chokladmuffins
Glutenfri Lingonberry svampkaka
Glutenfri blåbärsgräddtårta
NÄRINGSINNEHÅLL | 100g |
---|---|
Energi | 1545 kJ / 369 kcal |
Fett, varav mättat | 2,2 g, 0,7 g |
Kolhydrater, varav sockerarter | 74 g, 1 g |
Kostfiber | 2,2 g |
Protein | 7,8 g |
Salt | < 0,1 g |
Vikt | 0,53 kg |
---|---|
Dimensioner | 95 × 53 × 164 mm |
Tillverkare | Virtasalmen Viljatuote Oy |
Glutenfritt varumärke | FI-004-008 |