Glutenfritt Mörkt Fullkornsrismjöl, 500 g

2,95 

Ett mer näringsrikt val än vanligt rismjöl. Fullkornsrismjöl är ett smakneutralt allroundmjöl för glutenfri bakning och matlagning.

✅ lämplig för salt och söt bakning
✅ kolhydratrikt mjöl med lågt kaloriinnehåll
✅ använd ensamt eller kombinera med andra mjölsorter
❌ inga tillsatser eller konserveringsmedel, GMO-fritt

Ingredienser: 100% fullkornsrismjöl

Se recept som innehåller den här produkten →.

Glutenfri logotyp

FI-004-008

Artikel nr: 03-03-001 Kategori: Etikettsnamn: , , ,

Gluten Free Dark Whole Grain Rice Flour är ett populärt allsidigt mjöl för glutenfri bakning och är något mer näringsrikt än vitt rismjöl. Prova det gärna i bröd, kakor och till och med som vispgrädde!

Ris är ett av de mest använda spannmålen i världen. Ris trivs bäst i monsunklimat men odlas också i Europa, i länder som Italien och Portugal. Det ris som Virtasalmen Viljatuote använder kommer från EU-länder. Ris är ett spannmål med lågt kaloriinnehåll som huvudsakligen består av kolhydrater. Ris är också en viktig källa till B-vitamin och innehåller bland annat kalium, kalcium, jod, järn, zink och fosfor.

✅ neutral smak - lämplig för all bakning
✅ innehåller vitaminer och spårämnen
✅ fullkornsmjöl har mer näringsvärde
❌ inga tillsatser eller konserveringsmedel, GMO-fritt

Rismjöl är ett mångsidigt, glutenfritt mjöl för både söta och salta bakverk och matlagning. Baka pajer, baka kakor, bröd eller muffins - rismjöl kan användas till praktiskt taget allt. Kolla in de exempel jag har sett:

Glutenfri grönsaksgalette
Glutenfria chokladmuffins
Glutenfri Lingonberry svampkaka
Glutenfri blåbärsgräddtårta

NÄRINGSINNEHÅLL100g
Energi1545 kJ / 369 kcal
Fett,
varav mättat
2,2 g,
0,7 g
Kolhydrater,
varav sockerarter
74 g,
1 g
Kostfiber2,2 g
Protein7,8 g
Salt< 0,1 g
Vikt0,53 kg
Dimensioner95 × 53 × 164 mm
Tillverkare

Virtasalmen Viljatuote Oy

Glutenfritt varumärke

FI-004-008



Våra produkter är certifierade av AOECS-Association of European Coeliac Societies (AOECS-Association of European Coeliac Societies) som glutenfria. Du kan hitta en aktuell lista över produkter som har tilldelats den glutenfria märkningen på Coeliac Association. För att kvalificera sig för märkningen krävs en årlig revision av AOECS-standarden för glutenfria livsmedel (AOECS-standard för glutenfria livsmedel).


© 2024 Virtasalmen Viljatuote Oy | Glutenfritt mjöl & mjölmixer