Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria majsfritters

Glutenfria majsfritters

Glutenfria majsfritters

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
5.0 från 2 röster
Portioner

4

för själen

Glutenfria majsplättar kan avnjutas med både salta och söta fyllningar. Om du vill kan du också göra en god kladdkaka av pannkakorna. Degen räcker till 4 personer.

Ingredienser

Beredning

  • Vispa ihop ägg och mjölk.
  • Blanda i mjöl, socker och salt.
  • Knåda degen tills det inte finns några klumpar.
  • Pannan är uppvärmd och smord.
  • Häll ett tunt lager smet i pannan och stek pannkakan tills den är ljusbrun på båda sidor.
  • Glutenfria majsfritters kan serveras som förrätt med en grönsaks- eller bönfyllning eller som dessert med glass, sylt, socker eller annan topping.

2 Kommentarer

  1. De smakade precis som grisar och konsistensen var bra. Den första pannkakan förblev intakt. Jag kommer att fortsätta att göra pannkakor med detta recept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.