Gluteenittomat maissiletut sopivat nautittavaksi niin suolaisen kuin makeankin täytteen kanssa. Halutessasi voit koota letuista myös maittavan kerroskakun. Taikinasta tulee annoksia 4 hengelle.
AINEKSET
1 dl (50g) Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Maissijauhoa
1 ½ dl (90g) Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hienoa Riisijauhoa tai Tummaa Täysjyväriisijauhoa
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
2 munaa
3 dl maitoa
VALMISTUS
Vatkaa muna ja maito.
Jauhot, sokeri ja suola sekoitetaan joukkoon.
Taikinaa vatkataan kunnes siitä ei ole möykkyjä.
Pannu lämmitetään ja voidellaan rasvalla.
Taikinaa kaadetaan pannuun ohut kerros ja pannukakku paistetaan vaaleanruskeaksi molemmilta puolilta.
Gluteenittomat maissiletut voidaan tarjoilla alkuruokana vihannes/paputäytteen kera tai jälkiruokana jäätelön, hillon, sokerin tai muun lisukkeen kanssa.
Kokeile myös herkullista jugurttikakkuamme. Katso reseptivideo täältä.