Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Maissiletut
Gluteenittomat Maissiletut
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Maissiletut
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
4
hengelleGluteenittomat maissiletut sopivat nautittavaksi niin suolaisen kuin makeankin täytteen kanssa. Halutessasi voit koota letuista myös maittavan kerroskakun. Taikinasta tulee annoksia 4 hengelle.
Ainekset
1 dl (50g) Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Maissijauhoa
1,5 dl (90g) Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hienoa Riisijauhoa tai Tummaa Täysjyväriisijauhoa
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
2 munaa
3 dl maitoa
Valmistus
- Vatkaa muna ja maito.
- Jauhot, sokeri ja suola sekoitetaan joukkoon.
- Taikinaa vatkataan kunnes siitä ei ole möykkyjä.
- Pannu lämmitetään ja voidellaan rasvalla.
- Taikinaa kaadetaan pannuun ohut kerros ja pannukakku paistetaan vaaleanruskeaksi molemmilta puolilta.
- Gluteenittomat maissiletut voidaan tarjoilla alkuruokana vihannes/paputäytteen kera tai jälkiruokana jäätelön, hillon, sokerin tai muun lisukkeen kanssa.