Glutenfritt Mörkt Fullkornsrismjöl, 3 kg
11,40 €
Fullkornsrismjöl är ett populärt allsidigt mjöl för glutenfri bakning och är något mer näringsrikt än vitt rismjöl. Prova det gärna i bröd, kakor och till och med som vispgrädde.
Gluten Free Dark Whole Grain Rice Flour är ett populärt allsidigt mjöl för glutenfri bakning och är något mer näringsrikt än vitt rismjöl. Prova det gärna i bröd, kakor och till och med som vispgrädde. Se till exempel receptvideon för yoghurtkaka här.
Ris är ett av de mest använda spannmålen i världen. Ris trivs bäst i monsunklimat men odlas också i Europa, i länder som Italien och Portugal. Det ris vi använder i Virtasalmen Viljatuote kommer till oss från EU-länder.
Ris är en kalorifattig spannmålsprodukt som huvudsakligen består av kolhydrater. Ris är också en viktig källa till B-vitaminer och innehåller kalium, kalcium, jod, järn, zink, fosfor och andra ämnen.
Fullkornsrismjölet från Virtasalmen Viljatuote är fritt från tillsatser, konserveringsmedel och GMO.
NÄRINGSINNEHÅLL | 100g |
---|---|
Energi | 1447 kJ / 346 kcal |
Fett, varav mättat | 2,7 g, 0,5 g |
Kolhydrater, varav sockerarter | 72,8 g, 0,4 g |
Kostfiber | 3,4 g |
Protein | 7,5 g |
Salt | < 0,1 g |
Vikt | 3,02 kg |
---|---|
Tillverkare | Virtasalmen Viljatuote Oy |
Recensioner
Det finns inga recensioner än.