Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfritt lagerbröd med hallon

Glutenfritt hallonbröd med lager

Glutenfritt hallonbröd med lager

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

12

minuter

Cirka 45 kex. Glutenfri och mjölkfri

Ingredienser

Beredning

  • Vispa ihop det mjuka fettet och sockret.
  • Blanda mjölet ordentligt och tillsätt det till fett- och sockerblandningen.
  • Rör i ägget.
  • Tryck ut degen till kakor och grädda dem i 175°C ugn tills de är mycket ljusbruna, ca 12 minuter.
  • Låt svalna
  • Bred hallonsylt på botten av kakorna och tryck försiktigt på en annan kaka för att täcka.
  • Dekorera genom att strö strösocker på toppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.