Gluteenittomat Vadelmaiset Kerrosleivät

(gluteeniton ja maidoton)

AINEKSET

200 g maidotonta margariinia
1,5 dl sokeria
1,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hienoa Riisijauhoa
1,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Maissijauhoa
1,5 dl perunajauhoa
1 iso kananmuna
Vadelmahilloa (täytteeksi)
Tomusokeria (päälle koristeeksi)

VALMISTUS

Vaahdota rasva ja sokeri.
Sekoita jauhot huolellisesti ja lisää rasva-sokeriseokseen.
Sekoita joukkoon kananmuna.
Pursota taikinasta pikkuleipiä ja paista ne 175-asteisessa uunissa hyvin vaalean ruskeiksi eli noin 12 minuuttia.
Anna jäähtyä

Levitä pikkuleipien pohjapuolelle vadelmahilloa ja paina varovasti toinen pikkuleipä kanneksi.
Koriste siivilöimällä päälle tomusokeria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *