Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Vadelmaiset Kerrosleivät
Gluteenittomat Vadelmaiset Kerrosleivät
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Vadelmaiset Kerrosleivät
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
12
minuuttiaNoin 45 keksiä. Gluteeniton ja maidoton
Ainekset
200 g maidotonta margariinia
1,5 dl sokeria
1,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hienoa Riisijauhoa
1,5 dl perunajauhoa
1 iso kananmuna
Vadelmahilloa (täytteeksi)
Tomusokeria (päälle koristeeksi)
Valmistus
- Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri.
- Sekoita jauhot huolellisesti ja lisää rasva-sokeriseokseen.
- Sekoita joukkoon kananmuna.
- Pursota taikinasta pikkuleipiä ja paista ne 175-asteisessa uunissa hyvin vaalean ruskeiksi eli noin 12 minuuttia.
- Anna jäähtyä
- Levitä pikkuleipien pohjapuolelle vadelmahilloa ja paina varovasti toinen pikkuleipä kanneksi.
- Koriste siivilöimällä päälle tomusokeria.