Gluteenittomat Vadelmaiset Kerrosleivät

(gluteeniton ja maidoton)

AINEKSET

200 g maidotonta margariinia
1,5 dl sokeria
1,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hienoa Riisijauhoa
1,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Maissijauhoa
1,5 dl perunajauhoa
1 iso kananmuna
Vadelmahilloa (täytteeksi)
Tomusokeria (päälle koristeeksi)

VALMISTUS

Vaahdota rasva ja sokeri.
Sekoita jauhot huolellisesti ja lisää rasva-sokeriseokseen.
Sekoita joukkoon kananmuna.
Pursota taikinasta pikkuleipiä ja paista ne 175-asteisessa uunissa hyvin vaalean ruskeiksi eli noin 12 minuuttia.
Anna jäähtyä

Levitä pikkuleipien pohjapuolelle vadelmahilloa ja paina varovasti toinen pikkuleipä kanneksi.
Koriste siivilöimällä päälle tomusokeria.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.