Gluteenittomat letut syntyy helposti tällä ohjeella. Lettujen kanssa maistuvat sekä suolaiset että makeat täytteet. Viljatuotteen Gluteenitonta Lettujauhoseosta on saatavilla Prismoista ja S-Marketeista ympäri Suomen.
AINEKSET
5 dl maitoa tai vettä
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Lettujauhoseosta
2 kananmunaa
½ – 1 tl suolaa
Paistamiseen voita tai öljyä.
VALMISTUS
Vatkaa kananmunan rakenne rikki kulhossa.
Lisää maito tai vesi, jauhot ja suola vispaten joukkoon.
Anna turvota n. 10 minuuttia.
Sekoita taikina aina ennen uuden annoksen ottamista, silla jauhot vajoavat kulhon pohjalle.
Paita ohukaispannulla pieniä lettuja tai paistinpannulla tai muurikkapannulla isoja lettuja.
Gluteenittomat letut maistuvat niin suolaisina kuin makeina.
TARJOILE SUOLAISENA:
savukalatäytteellä
jauhelihalla
kasviksilla
erilaisilla juustoilla
TARJOILE MAKEANA:
hillolla ja kermavaahdolla
kinuskikastikkeella
hasselpähkinälevitteellä
marjoilla
Katso helppo ohjevideo täältä.