Glutenfri Majsmjöl, 400 g
1,95 €
Majsmjöl är mångsidigt och kan användas i både bakning och matlagning. Den milda smaken av majs ger också en gulaktig nyans till bakverk.
✅ för att göra pannkakor, bröd och tortillas
✅ lämplig för att göra söt glass eller salt sås
✅ innehåller viktiga spårämnen och vitaminer
❌ inga tillsatser eller konserveringsmedel, GMO-fri
Ingredienser: 100% majsmjöl
Se recept som innehåller den här produkten →.

FI-004-009
Glutenfritt majsmjöl är lämpligt för både bakning och matlagning. Majs är en av världens viktigaste spannmålsgrödor, som odlas både som livsmedel och djurfoder. Majsen kommer ursprungligen från Centralamerika och kräver mycket värme för att växa bra. Eftersom odlingssäsongen för majs är begränsad i Finland kommer den majs som används i Viljatuottes produkter från Frankrike.
✅ för salt och söt bakning
✅ som en matlagningsstorlek
✅ kan kombineras med många andra mjölprodukter
❌ utan tillsatser eller konserveringsmedel, GMO-fri
Majs innehåller bland annat kalcium, kalium, järn, magnesium, B-vitaminer och E-vitaminer, som är viktiga för kroppen.
Glutenfria Tortilla Dumplings
Glutenfria daim mocha-bitar
Glutenfri pumpapaj
Glutenfri yoghurtkaka
NÄRINGSINNEHÅLL | 100g |
---|---|
Energi | 1504 kJ / 355 kcal |
Fett, varav mättat | 3,0 g, 0,39 g |
Kolhydrater, varav sockerarter | 76 g, 2,0 g |
Kostfiber | 3,0 g |
Protein | 6,4 g |
Salt | < 0,1 g |
Vikt | 0,41 kg |
---|---|
Dimensioner | 95 × 53 × 164 mm |
Tillverkare | Virtasalmen Viljatuote Oy |
Glutenfritt varumärke | FI-004-009 |
Recensioner
Det finns inga recensioner än.