Startsida " Glutenfria recept " Glutenfria Rutor med Turkisk peppar och salmiakkola

Glutenfria Rutor med Turkisk peppar och salmiakkola

Glutenfria Rutor med Turkisk peppar och salmiakkola

Recept av Marika Kaila
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

15

Protokoll

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • Vispa ägg och socker.
  • Tillsätt det avsvalnade smöret och surmjölken.
  • Blanda de torra ingredienserna och tillsätt till skummet.
  • Grädda i 150°C i ca 15 min.
  • Kyl basen (låt inte basen bli tillräckligt kall för att toppingen ska fastna ordentligt i bottnen). Om botten blir för kall kommer toppingen att lossna som en platta).
  • Glasera pajen och dekorera efter önskemål.
  • Topping
  • Smält salmiakkola och grädde i en teflonpanna (på svag värme under konstant omrörning).
  • När du har smält all salmiakkola ta bort kastrullen från värmen och låt den svalna.
  • Häll blandningen i en skål och blanda alla toppingingredienser (inklusive florsocker) i salmiakkola-gräddblandningen. Blandningen ska vara ganska tjock.
  • Glasera bottnen.
  • Dekorera efter önskemål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.