Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Turkinpippuri-hopeatoffeepalat
Gluteenittomat Turkinpippuri-hopeatoffeepalat
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Turkinpippuri-hopeatoffeepalat
Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
Kypsennysaika
15
minuuttiaAinekset
- Pohja
4 kananmunaa
2,5 dl sokeria
4 tl aitoa vaniljasokeria
200 g margariinisulaa
3,5 dl piimää
3 tl leivinjauhetta
3,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
- Päällinen
100 g maustamatonta tuorejuustoa
80 g hopeatoffeita
1,5 dl turkinpippurirouhetta
0,75 dl kermaa
5 dl tomusokeria
- Ohje paksumpaan pohjaan
6 kananmunaa
3,75 dl sokeria
6 tl aitoa vaniljasokeria
300 g margariinisulaa
5,25 dl piimää
4,5 tl leivinjauhetta
5,25 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
Valmistus
- Pohja
- Vaahdota kananmunat ja sokeri.
- Lisää jäähtynyt voisula ja piimä.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon.
- Paista 150’c n.15min tai kunnes kypsää.
- Jäähdytä pohja (älä päästä pohjaa kuitenkaan kylmäksi asti jotta päällinen nappaa pohjaan hyvin kiinni. Jos pohja pääsee kylmäksi asti, niin päällinen irtoaa laattana).
- Kuorruta piirakka ja koristele haluamallasi tavalla.
- Päällinen
- Sulata teflonin kattilassa hopeatoffeet ja kerma (miedolla lämmöllä, kokoajan sekoittaen).
- Kun saat kaikki hopeatoffeet sulaamaan nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä.
- Kaada seos leivontakulhoon ja sekoita hopeatoffee-kerma seokseen kaikki päällisen aineet (sihtaa tomusokeri) massa pitää olla aika paksua.
- Kuorruta pohja.
- Koristele haluamallasi tavalla.