Gluteenittomat Turkinpippuri-hopeatoffeepalat

AINEKSET

POHJA
4 kananmunaa
2½ dl sokeria
4 tl aitoa vaniljasokeria
200g margariinisulaa
3½ dl piimää
3tl leivinjauhetta
1dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Maissijauhoa
3½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

PÄÄLLINEN
100g maustamatonta tuorejuustoa
80g hopeatoffeita
1½dl turkinpippurirouhett
3/4 dl kermaa
5dl tomusokeria

OHJE PAKSUMPAAN POHJAAN
6 kananmunaa
3 3/4 dl sokeria
6 tl aitoa vaniljasokeria
300g margariinisulaa
5 1/4 dl piimää
4½ tl leivinjauhetta
1½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Maissijauhoa
5 1/4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

VALMISTUS

POHJA
Vaahdota kananmunat ja sokeri.
Lisää jäähtynyt voisula ja piimä.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon.
Paista 150’c n.15min tai kunnes kypsää.
Jäähdytä pohja (älä päästä pohjaa kuitenkaan kylmäksi asti jotta päällinen nappaa pohjaan hyvin kiinni.
Jos pohja pääsee kylmäksi asti, niin päällinen irtoaa laattana).
Kuorruta piirakka ja koristele haluamallasi tavalla.

PÄÄLLINEN
Sulata teflonin kattilassa hopeatoffeet ja kerma (miedolla lämmöllä, kokoajan sekoittaen).
Kun saat kaikki hopeatoffeet sulaamaan nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä.
Kaada seos leivontakulhoon ja sekoita hopeatoffee-kerma seokseen kaikki päällisen aineet (sihtaa tomusokeri) massa pitää olla aika paksua.
Kuorruta pohja.
Koristele haluamallasi tavalla.

Vinkit
Päällisen levityksessä voit käyttää apuna esim. kosteaa palettiveistä.
Käyttämäni uunipeltini sisämitat ovat noin 39cm x 32cm.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *