Startsida " Glutenfria recept " Glutenfria Bovetefrallor

Glutenfria Bovetefrallor

Glutenfria Bovetefrallor

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
5.0 från 2 röster
Portioner

13

st
Tillagningstid

20

minuter

Glutenfria bovetefrallorna är enkla att göra med Virtasalmis glutenfria bovetekross, som ger frallorna en god smak och tuggkänsla. Prova och bli förtjust! Receptet ger 13 frallor.

Ingredienser

Beredning

  • Lös upp jästen i ljummet vatten.
  • Tillsätt saltet, sirapen, oljan, bovetekrosset, rivna moroten och mjölblandningen.
  • Knåda degen tills den är jämn, låt den jäsa i ca 30 min.
  • Forma degen till frallor och låt jäsa.
  • Grädda i 20-25 minuter i 225°C.
  • De glutenfria bovetefrallorna är som bäst när de är färska och lite avsvalnade.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.