Gluteenittomat tattarisämpylät

Gluteenittomat Tattarisämpylät

Virtasalmen Viljatuotteen gluteeniton tattarirouhe antaa sämpylöihin makua ja purutuntumaa. Ohjeesta tulee 13 sämpylää.

AINEKSET

5 dl vettä
25 g hiivaa
0,5 tl suolaa
1 rkl siirappia
1 rkl öljyä
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tattarirouhetta
2 dl porkkanaraastetta
5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

VALMISTUS

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
Lisää suola, siirappi, öljy, tattarirouhe, porkkanaraaste ja jauhoseos.
Alusta taikina tasaiseksi, anna kohota n. 30min.
Leivo taikina sämpylöiksi ja kohota.
Paista 20- 25 min. 225 asteessa.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *