Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria bärmuffins

Glutenfria bärmuffins

Glutenfria bärmuffins

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

15

minuter

Havremjöl från Virtasalmi Cereal Products ger mjuka och goda glutenfria bärmuffins. Prova det här enkla receptet och du kommer att älska det också.

Ingredienser

Beredning

  • Mät psyllium i yoghurt för att svälla.
  • Vispa ägg och socker, tillsätt yoghurt, margarin och de torra ingredienserna som blandats samman och till sist bären.
  • Fördela i rejäla muffinsformar och grädda i 200°C varm ugn i 15-20 minuter.
  • Glutenfria bärmuffins är godast när de är lätt kylda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.