Hemsidan " Glutenfritt hirs mjöl " Glutenfria triangulära bröd

Glutenfritt triangelbröd

Glutenfritt triangelbröd

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

n. 24

st
Tillagningstid

45

minuter

Glutenfria triangulära bröd görs enkelt av läckert hirsbröd. Trianglarna passar perfekt till kaffebordet, som mellanmål eller kvällsmål. Brödet ger ca. 24 trianglar.

Ingredienser

Beredning

  • Förbered hirsbrödet enligt separata anvisningar.
  • Bred ut ett generöst lager äggsmör, mjuk getostsallad eller majonnäsbaserad potatissallad på hirs och hasselnötssmörskivorna. Du kan fördela toppingen som du vill i ett eller två mellanrum.
  • Lägg den tredje skivan på locket.
  • Skär stapeln i rutor och vidare i trianglar.
  • Dekorera glutenfria trianglar och njut! Trianglarna passar perfekt som snacks till middagsbjudningen eller på picknicken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.