Etusivu » Gluteeniton Hirssijauho » Gluteenittomat Kolmioleivät
Gluteenittomat Kolmioleivät
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Kolmioleivät
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
n. 24
kplKypsennysaika
45
minuuttiaGluteenittomat kolmioleivät valmistuvat helposti herkullisesta hirssisestä vuokaleivästä. Nämä kolmiot sopivat mainiosti vaikka kahvipöytään, väli- tai iltapalaksi. Vuokaleivästä tulee noin. 24 kolmiota.
Ainekset
Väliin voi esimerkiksi laittaa:
munavoita
vuohenjuustoa tai majoneesipohjaista perunasalaattia
salaattia
Valmistus
- Valmista hirssileipä erillisen ohjeen mukaan.
- Levitä hirssi-hasselpähkinäleipäviipaleille reilu kerros munavoita, pehmeän makuista vuohenjuustosalaattia tai majoneesipohjaista perunasalaattia. Voit levittää täytteitä haluamallasi tavalla yhteen tai kahteen väliin.
- Aseta kolmas viipale kanneksi.
- Leikkaa pino neliöksi ja edelleen kolmioiksi.
- Koristele gluteenittomat kolmioleivät ja herkuttele! Kolmioleivät sopivat pikkupurtaviksi illanistujaisiin tai evääksi vaikkapa piknikille.