Etusivu » Gluteeniton Hirssijauho » Gluteenittomat Kolmioleivät

Gluteenittomat Kolmioleivät

Gluteenittomat Kolmioleivät

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

n. 24

kpl
Kypsennysaika

45

minuuttia

Gluteenittomat kolmioleivät valmistuvat helposti herkullisesta hirssisestä vuokaleivästä. Nämä kolmiot sopivat mainiosti vaikka kahvipöytään, väli- tai iltapalaksi. Vuokaleivästä tulee noin. 24 kolmiota.

Ainekset

Valmistus

  • Valmista hirssileipä erillisen ohjeen mukaan.
  • Levitä hirssi-hasselpähkinäleipäviipaleille reilu kerros munavoita, pehmeän makuista vuohenjuustosalaattia tai majoneesipohjaista perunasalaattia. Voit levittää täytteitä haluamallasi tavalla yhteen tai kahteen väliin.
  • Aseta kolmas viipale kanneksi.
  • Leikkaa pino neliöksi ja edelleen kolmioiksi.
  • Koristele gluteenittomat kolmioleivät ja herkuttele! Kolmioleivät sopivat pikkupurtaviksi illanistujaisiin tai evääksi vaikkapa piknikille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.