Gluteeniton Hirssinen Vuokaleipä

AINEKSET

6 dl lämmintä vettä
1 ½ tl kuivahiivaa (tai 20g tuorehiivaa)
2 ½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Maissijauhoa
2 ½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hirssijauhoa
1 dl hasselpähkinärouhetta
(1 rkl Virtasalmen Viljatuotteen Pellavansiementä)
4 tl Virtasalmen Viljatuotteen Psylliumia
1 tl suolaa

VALMISTUS

Sekoita kuivat aineet kulhossa ja lisää lämmin vesi.
Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada 1,5 litran leipävuokaan.
Anna leivän kohota puolisen tuntia.
Paista 225 asteessa noin 45 minuuttia.
Kumoa paistunut leipä ritilän päälle ja anna jäähtyä.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *