Gluteenittomat Piparkakkumuffinsit

Taikinasta tulee n. 17 kpl

AINEKSET

4 munaa
3 dl sokeria
2 dl kuohukermaa
1 tl kanelia
1/2 tl kardemummaa
1/2 tl jauhettua neilikkaa
1/2 tl jauhettua inkivääriä
1/2 tl jauhettua pomeranssia
2 dl voi tai margariinisulaa
2 tl leivinjauhetta

VALMISTUS

Munat ja sokeri vatkataan vaahdoksi.
Joukkoon lisätään kerma, mausteet, voisula ja jauhoseos joihin leivinjauhe on sekoitettu.
Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään.
Jos sinulla on muffinipelti laita sen koloihin paperisia amerikan muffinvuokia ja kaada niihin valmista taikinaa vähän reilut puolet muffinivuuan tilavuudesta niin muffinit eivät leviä.
Voit käyttää myös pelkkiä amerikan paperisia muffinivuokia ellei sinulla ole muffinipeltiä.
Kypsennä muffineita 180 asteisessa uunin lämmössä alatasolla noin. 20-25 minuuttia riippuen uunin lämpötilasta.
Anna muffinit jäähtyä ja sirottele niiden pinnalle siivilän läpi tomusokeria.
Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *