Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria hasselnötskakor med chokladchips

Glutenfria hasselnötskakor med chokladchips

Glutenfria hasselnötskakor med chokladchips

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

15

minuter

Glutenfria chokladkex med hasselnötter kan också göras med fint bovetemjöl från Virtasalmi Cereal Products.

Ingredienser

Beredning

  • Vispa samman det mjuka margarinet, sockret och saltet.
  • Blanda samman de torra ingredienserna utom hasselnötsmjölet och tillsätt dem till degen.
  • Blanda till en jämn smet.
  • Tillsätt ägget och blanda.
  • Tillsätt slutligen nötpulvret.
  • Ta en matsked av degen med hjälp av en sked doppad i vatten och tryck ut den till en halv centimeter tjock rund kaka på en bakplåtspappersklädd plåt.
  • Lämna plats för att breda ut mellan kakorna.
  • Baka i 175 grader varm ugn i ca 15 minuter.
  • Låt kakorna svalna före servering.
  • Glutenfria hasselnötschokladbiskvier kan också bakas utan nötter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.