Gluteenittomat hasselpähkinä-suklaakeksit

Gluteenittomat Hasselpähkinä-Suklaakeksit

Gluteenittomat hasselpähkinä-suklaakeksit voi tehdä myös Virtasalmen Viljatuotteen hienosta tattarijauhosta.

AINEKSET

250 g (maidotonta) margariinia
2 dl sokeria
¼ tl suolaa
3 dl Virtasalmen Viljatuotten Gluteenitonta Karkeampaa Tattarijauhoa
1 dl kaakaojauhetta
1 rkl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
1 pss hasselpähkinärouhetta (n. 80 g)

VALMISTUS

Vaahdota pehmeä margariini, sokeri ja suola.
Sekoita keskenään kuiva-aineet hasselpähkinärouhetta lukuunottamatta ja lisää ne taikinaan.
Sekoita tasaiseksi.
Lisää kananmuna ja sekoita.
Lisää lopuksi pähkinärouhe.
Ota taikinasta veteen kastetulla lusikalla ruokalusikallinen taikinaa ja painele se puolen sentin paksuiseksi pyöreäksi keksiksi leivinpaperilla suojatulle uunipellille.
Jätä keksien väliin leviämisvaraa.
Paista 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Anna keksien jäähtyä ennen tarjoilua.
Gluteenittomat hasselpähkinä-suklaakeksit voi leipoa myös ilman pähkinää.

Seuraa meitä instagramissa ja facebookissa, saat helposti tiedon uusista resepteistämme.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.