Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri chokladkaka med kokosnöt

Glutenfri choklad- och kokosnötskaka

Glutenfri choklad- och kokosnötskaka

Recept av Kirsi Euspilys
0.0 från 0 röster
Portioner

8-10

st
Tillagningstid

45

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Jag smälte först smöret och chokladen i en kastrull på låg värme och lät det svalna.
  • Jag vispade ägg, äggulor och socker till ett skummigt skum.
  • Till skummet tillsatte jag omväxlande de blandade torra ingredienserna och smör-chokladblandningen.
  • Sedan är det bara att lägga degen i en smord och kokosflingad 20 cm rund form med lös botten och sätta in den i ugnen.
  • kaka Min ugn var ca 175 grader och fick gräddas i 45 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.