Hemsidan " Glutenfri bön- och bönmjölsmix " Glutenfri paj för mellanmål

Glutenfri paj för mellanmål

Glutenfri paj för mellanmål

Recept av Jamiela Ruotsalainen
0.0 från 0 röster
Portioner

10-12

st
Tillagningstid

30

minuter

Ingredienser

  • Botten
  • 2,5 dl Viljatuote Glutenfri mjölblandning av bondbönor

  • 0,5 tsk bakpulver

  • 1 dl curlad margarin (eller smält smör)

  • 2 msk vatten

  • 1 ägg

  • 0,25 tsk salt

  • Fyllning
  • 1 pss (300 g) grönsaks- och rismix (fryst)

  • 75 g mötvurstisuikale

  • 50 g riven röd emmentalerost

  • 50 g riven svart Emmental-ost

  • 50 g bitar av fetaost

  • 1 ägg

  • 100 g (1/2 prk) gräddfil

  • 0,5 msk sweet chilli-sås

Beredning

  • Botten
  • Blanda ingredienserna till basen med en sked eller en trägaffel.
  • Klicka ut degen på pajformens botten och sidor.
  • Fyllning
  • Blanda ihop ingredienserna till fyllningen och bred ut den över bottnen.
  • Grädda i mitten av ugnen i 200°C i ca 30-35 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.