Etusivu » Gluteeniton Härkäpapujauhoseos » Gluteeniton Välipalapiirakka
Gluteeniton Välipalapiirakka
Resepti julkaistu
Gluteeniton Välipalapiirakka
Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
Annokset
10-12
kplKypsennysaika
30
minuuttiaAinekset
- Pohja
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta
0,5 tl leivinjauhetta
1 dl juoksevaa margariinia (tai sulatettua voita)
2 rkl vettä
1 kananmuna
0,25 tl suolaa
- Täyte
1 pss (300 g) vihannes-riisisekoitus (pakaste)
75 g meetvurstisuikale
50 g punaleima Emmentaljuustoa raastettuna
50 g mustaleima Emmentaljuustoa raastettuna
50 g fetajuusto paloja
1 kananmuna
100 g (1/2 prk) kermaviiliä
0,5 rkl sweet chili kastiketta
Valmistus
- Pohja
- Sekoita pohjan ainekset keskenään esim. lusikalla tai puuhaarukalla.
- Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
- Täyte
- Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 30-35 minuuttia.