Gluteeniton Välipalapiirakka

Gluteeniton Välipalapiirakka

AINEKSET

POHJA
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta
0,5 tl leivinjauhetta
1 dl juoksevaa margariinia (tai sulatettua voita)
2 rkl vettä
1 kananmuna
0,25 tl suolaa

TÄYTE
1 pss (300 g) vihannes-riisisekoitus (pakaste)
75 g meetvurstisuikale
50 g punaleima Emmentaljuustoa raastettuna
50 g mustaleima Emmentaljuustoa raastettuna
50 g fetajuusto paloja
1 kananmuna
100 g (1/2 prk) kermaviiliä
0,5 rkl sweet chili kastiketta

VALMISTUS

POHJA
Sekoita pohjan ainekset keskenään esim. lusikalla tai puuhaarukalla.
Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

TÄYTE
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle.
Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 30-35 minuuttia.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *