Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfritt naanbröd

Glutenfritt naanbröd

Glutenfritt naanbröd

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

8

st

Läckert glutenfritt Naan-bröd får det att vattnas i munnen. Den här degen behöver inte jäsas, den är klar att baka. Degen ger 8 bitar Naan-bröd.

Ingredienser

Beredning

  • Använd en pil för att blanda alla ingredienser. Knåda till sist degen till en boll för hand.
  • Gör en avlång boll av degen på en mjölad yta.
  • Dela upp degen i 8 lika stora delar.
  • Mjöla arbetsytan och rulla ut degbitarna till tunna skivor.
  • Stek degbladen med olivolja i en stekpanna. Ca 3 min per sida. Du kommer att märka när det bildas bubblor i degen, i så fall kan du vända bakplåten.
  • Förbered vitlök-pepparoljan. Blanda ihop ingredienserna.
  • Ringla vitlöks- och pepparolja över de färdiga Naan-bröden med hjälp av en bullepressare.


  • Glutenfritt naanbröd är klart att avnjutas! Iina Sarkama |Iinabites

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.