Gluteeniton Naan-leipä

Gluteeniton Naan-leipä

Herkullinen gluteeniton Naan-leipä vie kielen mennessään. Tätä taikinaa ei tarvitse kohottaa vaan se on heti valmis leivottavaksi. Taikinasta tulee 8 kpl Naan-leipiä.

AINEKSET

2 dl maustamatonta jogurttia
3½ dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 rkl oliiviöljyä
½ tl ksantaania
2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa

paistamiseen: oliiviöljyä

Valkosipuli-persiljaöljy
¾ dl oliiviöljyä
3-5 murskattua valkosipulin kynttä
nippu persiljaa

VALMISTUS

Sekoita nuolijan avulla kaikki ainesosat keskenään. Vaivaa lopuksi taikinasta taikinapallo käsin.

Tee taikinasta pitkulapötkö jauhoitetun alustan päällä.

Jaa taikina 8 saman suuruiseen osaan.

Lisää jauhoja alustalle ja kauli taikinapaloista ohuita levyjä.

Paista taikinalevyt oliiviöljyn kanssa pannulla. Noin 3 min per puoli. Huomaat, kun taikinaan muodostaa ilmakuplia, jolloin voit kääntää taikinalevyn.

Valmista valkosipuli-persiljaöljy. Sekoita ainesosat keskenään.

Sivele valkosipuli-persiljaöljyä pullasudin avulla valmiiden Naan-leipien päälle.

Gluteeniton Naan-Leipä on valmis nautittavaksi!

Iina Sarkama | Iinabites

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.